צייד נבלות

asibar15

New member
צייד נבלות

מה קורה אנשים .. אם מישו ממכם ראה ויוה לה באם פרק אחרון (8) ראיתם שיש שם צייד נבלות אז ראיתי שפורומים של סיקייוואי באנגלית כאילו באתר שמה אז הם עושים צייד נבלות ומצלמים ומעלים את זה ויוצא יפה.. אז תביאו 30 - 50 משימות ואז שנסיים לכתוב את הכל נתחיל ונעלה לפה

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif זונות, כולירות,

בני זונות, בני שרמוטה, חולי-נפש, מכוערים, אידיוטים, שמנים, מטומטמים, מלעונים, מכלואים, חמורים, בני אלף זונות!!!!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif ניצלו"ש

גיאאאאאאאאא אמרת שתעלה לפה תמונות מהאורבן! יאללה כבר...אני רוצה לראות ת'תמונות שלי... תעלה אותם כברררררר יא חמור! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

asibar15

New member
די עם הנצלוש והניצלוש

אני יודע שזה פרק טוב בואו נעשה גם אנחנו כזה ... שימו פה משימות ולמי פה שלא קבצן שיצלם ויעלה (עם עריכה..)

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif מה?!?!?!

למה אתה רוצה לעשות את זה? לא ראסמי אני לא רוצה לריב איתך אבל תענה לי דוגרי..למה אתה רוצה לעשות את זה? מה זה ייתן לך?

sweet 666

New member
אחותי כבר עכשיו מנסה להכניס לי ביצה

לפה..אחרי שראתה קצת מויוה לה באם... וזה לא כיף לעשות לבד...אם יהיה פעם ...פעם.. אאאהה!!! רעיון!
נעשה מפגש פורום גדול, ענק!! ונעשה צייד נבלות!!!יאאההההההההה! פסחחח!!!!!!!!1

sweet 666

New member
לא! לא חמור! את סינילית?

דוב, כרמן, ד ו ב ד ווווווווווווווווו ב !!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif

*גיא יא דוב שמן נו כבר שים אותן! חחחחחחחחחחחחחחחחח

sweet 666

New member
לדעתי יהיה יותר כיף אם נפגש ונעשה

הכול ביחד..כי בכל זאת, אי אפשר להקיא על אנשים דרך הפורום...וכל דברים הכי טובים זה למצוא אנשים ברחוב ולעשות קטעים, ולא לשבת לבד בחדר ולצלם את עצמך מקיא ביצים ופאק אחר...

מ מ מיתר

New member
לאאאאאאאא!?!?!??!??!?!?!

קיבינימיני לפני כמה זמן היה פה איזה אחד אמר יעלה לפה משימות ואז נעשה והוא לא העלה... בקיצור חברה למפגש פורום הבא אני יכין משימות נתחלק ואז ניפגש ואז יהיה בן זונה הקבוצה המנצחת תקבל פרס צריך להחליט מה כבר בקיצור לא נבלות למה להתעלל בגופה של חייה עם אתה הייתה מת הייתה רוצה שכמה ילדים יבוא ואז יקחו את הגופה שלך ומה אתה גם מחקה מה שאתה וראה בטלוויזה חוצפה מה זה לאן הנוער שלנו הדרדר... לחקות דברים בטלוויזה מה זה ועם היה תוכנית בטלוויזה של אנשים שקופצית מגגות הייתה גם קופץ!!.....

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif יאללללהההה

לא רוצה! אני רוצה להכין משימות! בונ'א מותק!

sweet 666

New member
יאלה, בואו תתחילו לריב עכשיו מי

יכין ת'משימות המזדיינות, נמצאי כולם ביחד...עם כל הכבוד לכרמן וטמיר ואסף,לא נראה לי שיהיה למישהו אחד בראש 50 משימות טובות מספיק...

sweet 666

New member
לאאאאאאאאאאאא!! בלי חיות!!

רק את הקטע של המשימות המצחיקות! במפגש הבא! למרות שיש לי ספק שאהיה אפשר לעשות משהו כזה עם 4 אנשים( מספר האנשים המופיעים במפגש,בדרך כלל)

מ מ מיתר

New member
לא יש לי חבר שהוא שווה שבע אנשים

סתם לא עם אני בא אז איתי באים עוד איזה שלושה אנשים אבל אני יצטרך להקדיש לכרמן זמן כי היא עושה לי ראסטות יהההההההה

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif נכון!!

אבל תקשיב...אתה צריך להישאר איתם כמה זמן כדי לראות שאתה לא מתחרט ואז אחרי שאתה בטוח שאתה כבר רוצה אותם 100% אז אתה צריך לשרוף את קצוות השיער שלך כדי שהן לא יתפרקו... אני לא ישרוף לך אותם כי אולי אח"כ אתה תתחרט אז עדיף שתישאר איתם קצת ותחליט לבד

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif נכון!

זובי בעובי! אני לא הולכת להתעלל בגופה של שום חיה גם אם היא מתה מותק! סורי! נ.ב יוני מקווה שאתה לא מקיא שם...

למעלה