צייד באינטרנט

e-magine

New member
צייד באינטרנט

ממוחם החולני של יזמים טקסניים: ירי אמיתי בחיות אמיתיות, שמתבצע באמצעות רובים הנשלטים באינטרנט. האתר המבוסס על מנויים מאפשר לחבריו לערות תחרויות צייד מול גולשים אחרים. המנוי יכול לעקוב אחרי החיות באמצעות מצלמות רשת המותקנות בתוך החווה ולשלוט ברובה באמצעות המחשב האישי, דרך האינטרנט. באתר ניתן לצפות בסרטון הדגמה, אולם בסרטון רואים ירי במטרות קרטון, לא בחיות. עובדים על הצעת חוק שתאסור את התופעה.

סרפד

New member
סופסוף אני רואה סיבה טובה

לעונש המוות בטקסס - הייתי גוזרת עליהם מינימום מאסר עולם.

e-magine

New member
מי שמטפל בחוק חושב על

מאסר עד חצי שנה וקנס. היות וארה"ב לא יכולה כמובן לאסור את העברת האתר והחווה לארץ אחרת, יש כוונה גם לאסור בחוק את יבוא החיות שניצודו לתוככי ארה"ב, אך נראה שאם התופעה הזאת תזכה לאהדה (והרי אין תופעה אכזרית וחולנית שלא זוכה) אתרים כאלה יצוצו והחוות תוקמנה במדינות העולם השלישי למיניהן.

סרפד

New member
ציד מסוג אחר

זה לא בדיוק ציד כי הניצודים מתנדבים להיות מאכל לקניבלים ומסתבר שהפרה רוצה להיניק יותר משהעגל רוצה לינוק - הרבה יותר אנשים מוכנים להאכל מאשר לאכול, לפחות בגרמניה. בגרמניה היו לאחרונה (משנה שעברה) שני מקרים של קניבליזם על רקע מיני. בשנה שעברה אחד רצח ואכל מומחה תוכנה. ועכשיו אחר רצח והתכונן לאכול מורה למוסיקה, אבל המשטרה תפסה אותו לפני הסעודה. הוא התחיל לפרסם באינטרנט לפני שנתיים בחיפוש אחר מישהו שיסכים לממש את הפנטזיה שלו. אחת המודעות היתה: "מחפש גבר צנום, בסביבות גיל 30, לצליה". המשטרה העלתה מחומר באינטרנט 29 גרמנים שמעוניינים לאכול בשר אדם, 13 שמוכנים לצפות בכך ו- 204 (!) שמוכנים להירצח כדי להיות למאכל לקניבלים. הכתבה בטיימס: http://www.timesonline.co.uk/article/0,,3-1596400,00.html

e-magine

New member
זוועה

זה יכול להעלות לדיון מחדש את השאלה מה זה "בהסכמה בין בגירים" (conscenting adults) זה דבר שלדעתי מחייב, בחינה מחדש של השאלה מהיא מדינה בת תרבות או נאורה ומה לא. אם אני אגיד שזה לא מפתיע אותי שהדבר הזה קיים דווקא בגרמניה, זה יחשב לי כגזענות?

למעלה