צ'יט!!!!!!!!!!

../images/Emo203.gif../images/Emo32.gifיש ריח של גשם!!!!!!!

וואו טוב שאני לא מתלהבת מזה כל פעם מחדש. מה, זה כזהההה כייף. סתם ישבתי כאן ופתאום שמעתי שיורד גשם. והעיקר הייתי בסופ"ש בים המלח- חם! מה זה חם, חולצות קצרות וזה... מה זה??? קיצור,כייףכייףכייףכייף. מחר אני אוכל ללבוש את החיקוי אג החדש שליייייי. חחחח להלהלה.

B a Z u K a

New member
../images/Emo32.gifלהגיד לו שכולם אומרים לי להזהר ממנו?

או שעדיף לסתום? זה מצחיק כי אני יודעת שאני כל מקרה אגיד לו את זה אפילו אם כל שארית העולם יגידו לי שזה רעיון גרוע, אבל עדיין דעתכן מעניינת אותי :) אוקי אז יש את הילד הזה, עם סוג של פיצול אישיות אפשר להגיד, פעם הוא הכי בסדר והכי חמוד ואוהב ושעה אחרי זה הוא עלול ליהיות ההפך הגמור. אף פעם אי אפשר לצפות מה יהיה המצב רוח שלו עוד דקה. אני לא יודעת עליו מספיק בשביל לדעת ממה אני בכלל צריכה להיזהר. אני יודעת שהוא חרמן 24/7 אבל כל הבנים ככה לא? אני בנאדם מאוד ישיר ואני תמיד אוהבת לשים את הקלפים על השולחן, וחוץ מזה, זה בכלל לא ניראה רעיון כל כך גרוע כמו שאנשים עושים מזה. מה אתן חושבות?

MC SammY

New member
הייתי בסרט הזה פעם

כולם אמרו לי להזהר ממנו, אבל הוא היה נראה לי הכי לא מזיק בעולם ובכלל לא הבנתי על מה הם מדברים... עד שהבנתי. והוא הסתבר להיות באמת החרא שכולם הזהירו אותי ממנו. קיצר, מהניסיון שלי-אם יש כ"כ הרבה דיבור סביבו, זה אף פעם לא יכול להיות בדוי. תחשבי על זה.

B a Z u K a

New member
אני לא חושבת שהוא הכי לא מזיק בעולם

ואני כן נזהרת ממנו בצורה מסויימת עוד לפני שבכלל מישהו אמר לי להיזהר אבל אני לא מבינה על מה ה"becareful, stay away from this guy!!" כאילו מה לעזזל כבר יכול לקרות?! זה לא שאני בקטע של לצאת איתו, הוא מאוד רחוק מזה. אבל כן- אנחנו מתחבקים פה ושם, וכן-הוא מביא לי נשיקה בלחי כשהוא עובר ליידי במזדרון. אז מה? אבל בלי שום קשר אני לא מבינה את הילד הזה. נגיד, כשבא לו לדבר עם מישהו ספציפי הוא יכול לשבת ליידו ולדבר ולדבר ולספר סיפורים ולהצחיק את עצמו ולצחוק ולצחוקק והבנאדם שמולו לא יגיד מילה והוא יוציא את הבנאדם כייפי ויואהב אותו, ומצד שני הוא יכול לשבת מול מישהו שמדבר איתו ומעלה נושאי שיחה ובא עם יציאות מצחיקות והוא ישב שם בלי לשטף פעולה ויחשיב את הבנאדם משעמם, אפילו אם הוא לא. (סתם משהו ששמתי לב אליו השבוע, לא קשור אלי) וזה רק קטע אחד מהרבה קטעים דביליים שלו אבל עזבו

coolit

New member
מה שיכול לקרות זה פשוט מאוד..

שתפתחי אליו רגשות והוא יהיה זבל. אם אין מצב שזה יקרה אז סבבה...

Fragile rose

New member
../images/Emo32.gif

יועו אני מרגישה כזו ילדה קטנה הוא לא מתקשר. לא כלום מה פיתחתי קראש באמצע החיים מה. ועוד בבן אדם הכי לא מתאים

tink 16

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo203.gif חזרנו עם 8 גביעים לסטודיו ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

הגימנסטרדה בבאר שבע הייתה קצת יותר מותחת משנים קודמות.. מתוך 3 תחרויות של הלהקה לקחנו 2 פרסי גראנד פרי [מעל מקום 1
]+מקום שלישי אחד בתחרות ההיפהופ בגלל שדחפו לנו 2 קבוצות של ברייקדאנס...בקטנה
האפרוחים שלי לקחו מקום 1 בגלל שחבורה של בני צבא התחרנו נגדם. אני כ"F מאושרת והייתי כ"F גאה בהם אתמול!!!! אז זהו, לחץ כלשהו ירד מאיתנו...

מורלוש

New member
אמ .. :)

אני בת 14 עומדעט . אני מכפר יונה . ו ... אני תלמידה ?! O = חחחח 3> מקווה להינות .

ברוכה הבאה!

גם אני הצטרפתי לא מזמן ופשוט התמכרתי. את בטוח תהני. ספרי קצת על עצמך..מאיפה את?בת כמה?מה עושה בחיים?..

mkarin

New member
../images/Emo32.gif קרין.

אז דיברנו. כאילו שמה שמעניין אותי זה הכלב. או הכלבה. [למרות שהסיפורים על הכלבה ממש עשו לי חשק לאחת]. ואני ממש לא רוצה לחזור ללימודים, שום שום שום חשק לדבר כזה. התקלות, ועוד התקלות. סיבה אחת ללמה הסתייגתי מזה כל פעם מחדש. appropriate. להפסיק לעשות את מה שנראה appropriate בעיני אחרים, וללכת אחרי הלב והאינטואיציות. שאחרים ילכו על פי האינטואיציות שלי, אני מעדיפה ללכת לפי השכל. אבל גם זה לא מדהים מדי, Look where it has gotten me so far... [ואולי כי הצבתי לעצמי מטרה מפגרת. יכאב וישרוף ויכאב וישרוף, ולא משנה מה אני אעשה עכשיו - זה יכאב וישרוף בכל מקרה. אני יודעת את זה, ומכירה את זה יותר מדי טוב]. אני רוצה את החיבוק, אבל, נו באמת. אני לפחות ריאלית. כשפוגשים אנשים חדשים, במיוחד כשהם כל---כך שונים אחד מהשני, זה מדהים כמה נקודת המבט משתנה על האנשים 'הישנים'. כמה הם פתאום נראים 'זקנים' ו'יבשים', ו'לא שווים', וכמה החדשים נראים מדליקים, מגניבים, מדהימים. כמה זה עצוב, שאני מצליחה להמליך מלכים חדשים, ולהוריד מכסאם בברוטליות מכאיבה מלכים ישנים... ומי לעזאזל קורא לי 'קרין'?!

Small talk

New member
../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה עובר עליך, אבל אני מקווה שאת יודעת שכל פעם שאת צריכה אני מוכנה להקשיב (גם בפלאפון!).

למעלה