All for nothing
מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? שיהיה נורמלי. 2. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות. 3. חכם או יפה? זו שאלה שאני מתחבטת בה שנים. 4. ספר או סרט? סרט. (אני בן אדם של ויזואליות, לכן נורא קשה לי להחליט אם יופי או חוכמה) 5. רעש או שקט? תלוי מתי. 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? לא משנה, כל עוד כולם הם אנשים שנאי מכירה ואוהבת. או שאחוז האנשים שאני לא מכירה הוא נורא קטן, ואז יהיה לי קל להכיר אותם. 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אם זה דייט ראשון, אז בחוץ. אם זה לא, אז אינטימי בבית. 8. רומנטי או שרמנטי? שרמנט.
9.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד. 10. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה הרבה. 11. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? לא יודעת, ציפורניים זה לא התחום שלי. 12. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? כרגע, עבורי, סטוצים. אבל הייתי רוצה קשר. 13. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? מוזיקה חזקה! 14. שעווה או גילוח? גילוח. 15. ריצה או הליכה? ריצה. 16. חום או קור? קור. 17. דוש או אמבטיה? דוש. 18. מקלחת עם החבר או לכל דבר יש גבול? אף פעם לא ניסיתי, אבל נשמע אחלה. 19. קיץ או חורף? חורף. בעד/נגד: 1. הומואים/לסביות? ברור. 2. סקס בשירותים? למה לא. 3. קשר בשלט רחוק? זה תלוי באנשים. 4. יום האהבה/ולנטיינס? זה סתם כזה נחמד. 5. לחגוג סילבסטר? סיבה למסיבה. 6. צמחונות? שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. 7. מותגים? אם למישהו בא לבזבז 800 ש"ח על ג'ינס, שיהיה לו בכיף. אני יכולה לעשות בכסף הזה דברים אחרים. 8. כפכפי אצבע? ההמצאה הגאונית בעולם. 9. שיחות מלב אל לב? לפעמים צריך כאלו, כן. 10. הפגנת אהבה בציבור? זה מחמם לי את הלב, אבל כשזה יותר מדי בוטה זה מתחיל להביך. 11. טלפוניים סלולריים? מבשל ת'מוח, אבל הכרחי. 12. סקס לפני החתונה? חייבים! 13. סמים? אני חושבת שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. 14. שתיה ונהיגה? לא-לא-לא. 15. עישון בקרב בני נוער? אני מעשנת מגיל 14, אין לי באמת מילה כאן. 16. שלטון דמוקרטי? כן, אבל בשום מקום הוא לא באמת דמוקרטי. 17. סקס במקומות ציבוריים? כל עוד זה לא עושה טראומות לילדים קטנים... 18. אורגיות? כל אחד ומה שטוב לו.
האם אי פעם: 1. נסית סמים? כן. 2. עישנת סיגריה? כן. 3. השתכרת? חחחח, כן. 4. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא. 5. היה לך סטוץ? כן. 6. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא. 7. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן. 8. כססת ציפורניים? כן. 9. התנשקת עם בת? כן. 10. בכית על בן? כן. 11. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן.:| וזה היה הבוקר ההיסטרי בחיי. 12. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא. 13. הפסקת ספר באמצע? כן. אפילו כמה. 14. התפטרת מהעבודה? כן. 15. בכית מול אדם שאת לא מכירה? אנשים ברחוב זה נחשב? 16. שברת אחת מהגפיים? לא. 17. אכלת גולאש? כן. בדיוק היום. כמה פעמים: 1. היית מאוהבת? 3. 2. נשבר לך הלב? 3. (כל זה קרה לפני 3 שנים. אני מקולקלת מאז) 3. היית בבית חולים? כאילו, בשבילי? פעם אחת שאני זוכרת. בשביל אחרים, מיליון פעם. 4. התחרטת על דבר שעשית? הו כן. יותר מדי. 5. בכית בגלל ביצפר? בכיתי. מתסכל. 6. בילית בלילות לבנים? הרבה. אני אוהבת לילות לבנים. 7. רצית לומר משהו ועצרת את עצמך? כן כן. 8. התחרטת על שינוי שעשית בשיער? כן, כשסתפרתי עד גובה האוזניים כזה, לפני שנה. היה לי שיער כל כך מושלם לפני זה. 9. קיבלתי זימונים מהצבא? צו ראשון, צו גיוס, ושני זימונים למודיעין. 10. הלכת לקנות דלק ונגמר לך הכסף? אין לי מכונית. 11. באת לא מוכנה למבחן והצלחת? אח, ימי החטיבה. 12. נכשלת בבגרות? 0 פעמים. בינתיים. 13. נהרס לך הפלאפון? 0 פעמים. בינתיים. 14. איבדת מפתחות לבית? פעם אחת, כשהייתי קטנה. 15. ברחת מהבית? אף פעם. 16. טסת לחו"ל? המ, בכיתה ה' לרודוס. בכיתה ו' לארה"ב וקנדה. בכיתה ח' לבלגיה, הולנד, לונדון ופריז ובי"א לפולין. מידע כללי: 1. שם: ריילי הורור. 2. תאריך לידה: 3.3.90 3. עיר מגורים: יישוב באיזור השרון. 4. בית ספר: הדסים. 5. צבע שיער: ג'ינג'י. 6. צבע עיניים: ירוק-כחול. 7. גובה: 1.67 8. משקפיים: יש. 9. הורים נשואים או גרושים? נשואים. 10. רווקה/חבר? רווקה. 11. תלמידה טובה? אני כבר לא זוכרת]; 12. רגישה? כן. 13. סטרייטית/דו/לסבית? ביסקסואלית. 14. בתולה? לא. 15. ביישנית? לא. האחרונים ש: 1.השיחה האחרונה בטלפון? תם, אבל ישנתי ולא הרמתי. 2. ההודעה האחרונה ששלחת ולמי? מגי. 3. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מגי. 4.הנשיקה האחרונה? לא זוכרת. 5. החיבוק האחרון? לא זוכרת. 6. הספר האחרון? "ראי בתוך ראי" שלא סימתי ואני לא רוצה לסיים. 7.הסרט האחרון? "ג'יה". 8. החבר האחרון שראית? לא זוכרת. 9. הנסיעה האחרונה באוטו? לא זוכרת. 10. המבחן האחרון? אתם מתסכלים. 11. הדבר האחרון שקנית? ארוחה בספגטים, נראה לי. 12. הפעם האחרונה שטסת במטוס? סוף מרץ, 2007. 13. השיר האחרון ששמעת? אני עכשיו שומעת את Dummy של פורטיסהד. 14. הדבר האחרון שלבשת? אני עכשיו לובשת פיג'מה. הדברים הרעים שקרו: 1. שברת רגל? לא. 2. פתחת את הראש? לא. 3. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא. 4. עברת ניתוח? לא. 5. שברת מראה? לא. 6. היית בפיגוע טרור? לא. 7. ראית מישהו נהרג? לא. 8. גילית ששיקרו לך? כן. 9. בגדו באמונך? כן. 10. פגעת במישהי אחרת בכוונה תחילה? כן. 11. הלכת מכות? כן. 12. כמעט טבעת? כן. 13. כרתו לך איבר? לא. הראשונים: 1. הנשיקה הראשונה? תחילת כיתה ט'. 2. האהבה הראשונה? כיתה ז'. 3. הצו הראשון? תחילת כיתה י"א. 4. הדייט הראשון? לא היה. 5. הפעם הראשונה בחו"ל? כיתה ה', רודוס. 6. הטסט הראשון? לפני כשבועיים. נכשלית. 7. הבגרות הראשונה? מתמטיקה, 005, בכיתה י'. 8. למעשנות, החפיסה הראשונה? פסח של 2004, חפיסת מלבורו לייט. וואו, עבר כל כך הרבה זמן מאז. 9. המילה הראשונה? חחחח 10. האכזבה הראשונה? לא זוכרת. 11. שברון הלב הראשון? כיתה ז'. 12. ההתאהבות הראשונה? נו נו, כיתה ז'. התרמיות הגדולות! 1. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן כן. 2. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן כן. 3. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן כן. 4. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן כן. 5. גנבת מחנות? כן. 6. פרצת למקום כלשהו? כן. 7. התחמקת מדו"ח משטרתי? סוג של, כן. 8. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן. (אבל זה היה מזמן מזמן, ואני כבר לא עושה דברים כאלו יותר) 9. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? כן. 8 עובדות: 1. התחביבים שלך? צילום. 2. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? בנות גילמור. 3. הספר האהוב עלייך? 'אל תשאלי אם אני אוהב' של קולק. 4. חנות הבגדים האהובה עליך? חנויות יד שניה. 5. חברת הנעליים האהובה עלייך? אנערף. 6. חברת התיקים האהובה עלייך? 7. הסרט האהוב עליך? Party monster הדוקומנטרי. 8. המשקה האהוב עליך? בירה. 7 דברים בחדר שלך: 1. הדבר האדום הראשון שאת רואה? לורד אדום. 2. הנעליים שהכי קרובות אלייך? נעלי חזרזיר שלי. 3. החולצה האהובה עלייך? סתם. אחת שחורה מטונפת וגזורה של לונדון. חולה לה על התחת. 4. המחברת הראשונה שאת רואה? סתם מחברת שחורה שאני כותבת בה ציטוטים. 5. הספר הכי קרוב? שני מדפי ספרים מלאים. 6. החלון פתוח או סגור? סגור. 7. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? לורד כחול. זה כזה מוזר, מישהי קראה בכלל?
מה עדיף: 1. גבר שעיר או חלק? שיהיה נורמלי. 2. פנים יפות או גוף יפה? פנים יפות. 3. חכם או יפה? זו שאלה שאני מתחבטת בה שנים. 4. ספר או סרט? סרט. (אני בן אדם של ויזואליות, לכן נורא קשה לי להחליט אם יופי או חוכמה) 5. רעש או שקט? תלוי מתי. 6. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? לא משנה, כל עוד כולם הם אנשים שנאי מכירה ואוהבת. או שאחוז האנשים שאני לא מכירה הוא נורא קטן, ואז יהיה לי קל להכיר אותם. 7. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אם זה דייט ראשון, אז בחוץ. אם זה לא, אז אינטימי בבית. 8. רומנטי או שרמנטי? שרמנט.