../images/Emo207.gifנמ,התייעצות.../images/Emo122.gif
אז ככה,אני לא ממש כותבת בפורום..אבל בכל זאת, יש לי סיטואציה שדיי הייתי רוצה לשאול אתכן מה הייתן עושות במקומי, כי אני ממש מתלבטת. הייתי היום בבייביסיטר של שלוש וחצי שעות [כלומר 70 ש"ח. 20 לשעה] ובפעם הקודמת הם הביאו לי 40 ש"ח יותר ואמרו שיקזזו בפעם הבאה.. הפעם היא הייתה דיי ממזמן.. והיום עבדתי שוב, וכשהאמא חזרה היא הביאה לי שטר של 100 ושאלה אם יש לי עודף, ושאלתי כמה עודף אני צריכה לקבל, אז היא ספרה את השעות, ואמרה ש30. [כלומר,התעלמה לגמרי מהחוב הקודם] אז הבאתי לה עודף.. אבל עכשיו באתי הביתה, ואמרתי לאמא והיא התחילה להגיד לי שלדעתה זה היה מבחן של ההורים, לראות אם אני באמת אמינה והכל ושהייתי צריכה להגיד להם על החוב, ושבפעם הבאה אני צריכה להגיד להם על החוב שהיה ושהם התעלמו, ושזה לא בסדר שאני מקבלת ככה את הכסף בלי שעבדתי עבורו ושאם היא הייתה במקומה היא לא הייתה לוקחת שוב את הבייביסיטר הזו. ולדעתה הם עשו לי מבחן בעצם בשביל לבדוק את האמינות, ולפי דעתי הם סתם שכחו, אבל לא יודעת, עכשיו לי רגשות אשמה כאלה ואחרות ואני ממש מתלבטת מה לעשות.. נמנמ. אני יודעת שהייתי צריכה להגיד באותו רגע, אבל פשוט ממש לא ידעתי מה לעשות. מה הייתן עושות במקומי ברגע זה? כי ממש חבל לי לאבד את הבייביסיטר הזה.