צ'יט!!!!!!!!!!

צ'יט!!!!!!!!!!

למי שיש הוט כבר יודע מה זה משחק נהדר אביזרים: קלפים 2-8 ילדים/מבוגרים/נוער שמחה , מצב רוח טוב והוט

../images/Emo32.gif קניתי לי אולסטאר חדשות ../images/Emo3.gif

אחרי שאחותי קנתה את המשודרג והנמוך באדום התפתתי לקנות לי גם. [קניתי את השחורות לגמרה, גם בחלקים שאמור להיות לבן] שנים שלא הלכתי עם אולסטאר, חחח..

K a y a 1989

New member
אני חייבת

להפסיק עם ההרגל הקטן שמתחיל,שאני רואה חיילים עם מדים אני מתחילה לחפש בעינים אולי הוא שם. ולמה בכלל אם בא לי לסיים את כל זה. אין לי כח למערכת יחסים כזאת בכלל,ולא מגיע לו . ובכלל אין לי כח ובא לי לישון ימים ולילות. וההרגשה מהמיונים היא שאני כישלון חרוץ,כי בעצם מה הסיכויים שלי בכלל להתקבל מתוך ה... המון שבאים.

SRonush

New member
../images/Emo207.gifנמ,התייעצות.../images/Emo122.gif

אז ככה,אני לא ממש כותבת בפורום..אבל בכל זאת, יש לי סיטואציה שדיי הייתי רוצה לשאול אתכן מה הייתן עושות במקומי, כי אני ממש מתלבטת. הייתי היום בבייביסיטר של שלוש וחצי שעות [כלומר 70 ש"ח. 20 לשעה] ובפעם הקודמת הם הביאו לי 40 ש"ח יותר ואמרו שיקזזו בפעם הבאה.. הפעם היא הייתה דיי ממזמן.. והיום עבדתי שוב, וכשהאמא חזרה היא הביאה לי שטר של 100 ושאלה אם יש לי עודף, ושאלתי כמה עודף אני צריכה לקבל, אז היא ספרה את השעות, ואמרה ש30. [כלומר,התעלמה לגמרי מהחוב הקודם] אז הבאתי לה עודף.. אבל עכשיו באתי הביתה, ואמרתי לאמא והיא התחילה להגיד לי שלדעתה זה היה מבחן של ההורים, לראות אם אני באמת אמינה והכל ושהייתי צריכה להגיד להם על החוב, ושבפעם הבאה אני צריכה להגיד להם על החוב שהיה ושהם התעלמו, ושזה לא בסדר שאני מקבלת ככה את הכסף בלי שעבדתי עבורו ושאם היא הייתה במקומה היא לא הייתה לוקחת שוב את הבייביסיטר הזו. ולדעתה הם עשו לי מבחן בעצם בשביל לבדוק את האמינות, ולפי דעתי הם סתם שכחו, אבל לא יודעת, עכשיו לי רגשות אשמה כאלה ואחרות ואני ממש מתלבטת מה לעשות.. נמנמ. אני יודעת שהייתי צריכה להגיד באותו רגע, אבל פשוט ממש לא ידעתי מה לעשות. מה הייתן עושות במקומי ברגע זה? כי ממש חבל לי לאבד את הבייביסיטר הזה.

RainbowL

New member
נראה לי שתגידי לה

שאחרי שהלכת נזכרת בפעם לפני כן או משהו ותשאלי אם את חייבת להם כסף.

amit641

New member
תתקשרי ותגידי לה. ../images/Emo129.gif

היא תעריך אותך על זה :)

תודה:]

זה עובר אצלנו מאחד לאחד

THE ronch

New member
לא ישנתי כבר יומיים

אסף בדיוק הלך הביתה. נפרדנו בנשיקה וחיוך ועדיין הוא דפוק לי מדי, והפעם אני בשיא הכנות לא יודעת מה יהיה איתנו אני לא בטוחה שאני חזקה מספיק כדי לגמור את זה אני גם לא בטוחה שזה מה שאני צריכה אלוהים שייפול עליי פתרון מהשמיים או לחלופין שאפסיק ליפול תמיד על אלה שלא יכולים לתת לי את כל מה שאני צריכה ועוד מודים בזה (אני רוצה לשתות אותך בשלוקים קטנים קטנים שתשרוף לי בלמעלה של הפה לשתות אותך כאילו ש אף פעם לא טעמתי משהו כזה צבעוני ועצוב ואתה משאיר אותי צמאה)

מאיפה השיר שכתבת

בסוגריים? אני אוהבת לקרוא אותך, את מתנסחת מקסים :] מקווה שזה טיפה מעודד...

THE ronch

New member
השיר....שלי.

למרות שאני לא כותבת, ובטח לא שירה, זה פשוט...יצא. ותודה!

למעלה