ציטרוייד... מה זה?

ינסון

New member
ציטרוייד... מה זה?

הי בנות, מצטערת על פתיחת ההודעה אבל אני מנסה לקבל קצת מידע. איך מתנהל פרוטוקול המתחיל עם ציטרוייד (לא בטוחה שככה רושמים את השם) מה זה בדיוק? השפעות? תהליך? אורך הטיפול? - אני נשמעת כמו מתחילה אבל אני לא מצליחה למצוא את המידע על ההורמון וכנראה שאני רושמת את זה לא נכון... כל מידע יתקבל בברכה..... ממני, יונת שהיום היא מבולבלת במיוחד

שושי @:-)

New member
צטרודייט

זה בא במקום הדקפפטיל הסינרל או הבורסלין-המדכאים הורמונים למינהם. זוהי זריקה שניתנת פעם ביום תת עורי, ותפקידה למנוע עליה של רמות ה-FSH שגורמות לביוץ. הטיפול עם הצטרודייט הוא קצר. בהצלחה שושי

נועם@בת

New member
צטרוטייד (סטרוטייד) זה דיכוי נוגד

LH. סטרוטייד ע"פ מה שמציג היבואן. וקצת הסברים. את הזריקות מתחילים לקבל כשהזקיקים מגיעים לגודל 13-14 מ"מ בערך, והן סותרות את פעילות הLH נאחרי שהוא מופרש. כך נמנע ביוץ מבלי לדכא את ההיפופיזה ולגרום לכל תופעות הלואי של המדכאים למינים. נועם

ינסון

New member
פרוטוקול קצר

נועמקה, תודה! ידעתי שפה אני אמצא את התשובה... זה נשמע כמו שטיפול כזה הוא קצר יותר, מבחינת אורך הפרוטוקול, קרי מהזריקה הראשונה ועד לשאיבה. אני צודקת?

New member
צודקת בהחלט

טיפול של גג שבועים מהזריקה הראשונה עד הזאיבה כיף חיים אמיתי. חשוב על לעשות מעקב צמוד של פרוגסטרון אסטרודיול FSH ו-LH. שושי

מיכל ק-ש

New member
נשמע אידאלי

אז למה לא כולנו מקבלות אותו? אולי בגלל שהוא לא היה מסובסד עד עכשיו?

נועם@בת

New member
מכל מיני סיבות

לא לכל אחת זה מתאים (תסתכלי בהודעה שצירפתי, הרופא שלי חשב שזה לא מתאים לי). החומר חדש יחסית, ורופאים מכניסים אותו לשימוש לאט לאט. רופאים לא ששים להחליף חומרים מוכרים בחומרים חדשניים. וחוצמזה הוא היה יקר עד עכשיו- בין 600 ל1200 שקל למחזור טיפולים, תלוי בקופה ובסוג הביטוח. אני מאמינה שעכשיו, אחרי שהוא בסל התרופות- יגבר השימוש בו בצורה משמעותית- וכמובן בד בבד- ילמדו גם המגבלות שלו. נועם שאוכלת חיטה ואורז מלא ואצות שרופות במקום להזריק

New member
בגלל...

שלא כל הרופאים חושבים שהוא טוב. יש עליו חילוקי דעות. ויש נשים שמבייצות למרות שקיבלו אותו. הקיצר זה לא מתאים לכל אישה. שושי

יעל@

New member
לגבי המחיר ../images/Emo130.gif

אני קניתי 4 אמפולות ב- 120 שקלים, אני בקופת חולים מכבי. כשבעבר אמפולה עלתה בין 200-100 תלוי בבטוח הבריאות שיש.

למעלה