ציטטה שלקחתי מהשמורת של הערבים

המבשר

New member
ציטטה שלקחתי מהשמורת של הערבים

מקור הגזענות הערביתו בן אדם בספר "הגזענות כפי שסיפרתי לבני" הוצאת חלונות מובעת התיזה שמקור הגזענות הערבית מוסלמית במעשי מוחמד. מוחמד בן עבדאללה מנסה לשכנע את היהודים באל מדינה לקבל אותו כנביא הוא מנסה לשכנעם בכך שהוא קובע את כיוון התפילה לירושלים ואת יום הכיפורים כיום צום. כאשר היהודים לא מקבלים אותו כנביא הוא מחליט לשנות את כיוון התפילה במקום לי-ם למכה לאבן השחורה ולשנות את יום הכיפורים לחודש הרמאדן. דין היהודים נחרץ. הוא אינו מוכן לקבל אלמנט לאומי, דתי, אתני שונה. מוחמד בן עבדאלה כובש את אל מדינה (אז ית´ריב) עושה טרנספר לחלק מיהודי אל מדינה. (יהודי קינוקעאה ונדיר). אחרי שנכנעו הגברים של שבט קורייטה הוא רוצח אותם באכזריות. הרצח מבוצע אחד אחר השני מפני שלא הכירו בו כנביא קדוש. את הנשים והילדים הוא מוכר לעבדות ומרוויח כסף רב כסוחר עבדים. נערה יפה בשם צפיה הוא משאיר לעצמו לאשה. את אביה הוא רוצח ואילו את בעלה הוא מענה לעיניה כדי שימסור היכן טמון רכושו ואחר כך הוא רוצח אותו לעיניה ואונס אותה להיות אשתו. (הוא מעמיד עליה שומר יומם ולילה מפחד נקמה). (מאז שנעשתה הארץ נקייה מיהודים ובמשך כל השנים, כל הממשלים הגזעניים בערב מונעים על פי החוק כניסה ליהודים). מיד אחר כך מוחמד עושה דה הומניזציה ליהודים ומכניס פסוקים גזעניים לקוראן: http://etext.virginia.edu/koran.html היהודים ישרפו בגיהנום וכאשר עורם ייצלה יוצאו מהמדורה. כאשר עורם ירפא הם יושלכו בשנית לאש. המוסלמים לעומתם יחגגו עם חתיכות (סורת הנשים 4 פסוק 56) היהודים בני קופים וחזירים. (סורה 5 פסוק 64) היהודים חמור נושא ספרים שיש להרגם. (סורה 62 פסוקים 5-8) אסור להתיידד עם היהודים והנוצרים. יש להלחם נגדם בג´יהד עד להשמדתם. (סורה 5 פסוקים 55 ) כל רכוש היהודים: אדמות, בתים ונשים שייכים למוחמד ולערבים. (סורה 59 פסוק 1 סורה 33 פסוק 25) היהודים שדים וכופרים הראויים לאבדון והשמדה. (סורת גבעות החולות 46 פסוק 27-35 ) ועכשיו אני מחכה לתשובה כנה האם לדעתכם הערבים, מחמד הוא קדוש שמעשיו מופת מוסרי או שהוא רוצח המונים, אנס וסוחר עבדים ובעיקר גזען. האם הוא היום (אני מדגיש היום) מהווה עבורכם מופת מוסרי?

המבשר

New member
אם מנהל הפורום ידיד הערבים ימחק

תקבלו זאת לאי מייל מי שיבקש

חזיר בר

New member
לעומת התנ"ך ההומני

השמדת עם לעמלק,וכל החרא הזה של העם הנבחר שמשתמע ממנו ישר שהעמים האחרים שווים פחות.

המבשר

New member
חזיר בר לך ותלמד מעט על התורה שבע´פ

ותראה שהתורה שבכתב שונתה על ידי חכמי ישראל ברוח התקופה כמו בית הלל, רבי עקיבא ושאר גדולי ישראל היהדות היא גמישה ורק לרוע מזלנו נפלנו לתקופה שאין גדולים בתורה למעט עובדיה כי ימלוך המסכן שבינתו מוטלת בספק אולי יקומו רבנים אמיצים שיתירו עגונות למשל ושיביאו פתרונות להרבה בעיות

חזיר בר

New member
ברור לי שזאת לא רוח היהדות

אני רק אומר,שאם מחפשים אפשר למצוא בכל דת את המרכיב החשוך,גם באיסלם וגם ביהדות.

המבשר

New member
אוי כמה בערות אני מזהה בשמאל המיותם

אולי אוותר על נסיון להשכילך בנושא יהדות כי אתה כבר מקובע בתפיסתך שהיהדות היא גם פרימיטיביות? ושלא תבין לא נכון אני לא דתי ולא מאמין באלוהים ובטח לא משתטח על קברים או כל דבר אחר כמו עובדי האלילים.אבל יהודי אני בלאומיות שלי ואיני מתכחש להסטוריה ולמוצאי

חזיר בר

New member
אין טעם לדיון איתך

אתה בא לנגח,וזאת כל שאיפתך ורצונך. אני לא אמרתי שהיהדות פרמיטבית,אני אמרתי שאפשר למצוא נקודות חשוכות,אבל באמת אני אומר את זה סתם,מכיוון שאתה מחפש את הדמגוגיה הקטנה...את הניצחון הקטן בנקודות.

המבשר

New member
לנגח כמטרה או אמצעי? להוכיח אותך על

על שום טעותך אך אם אתה נוטש את הדיון כי אינך דן אלא רק עם המסכים איתך שכן זו תרבות השיח של השמאלן המצוי מה לי כי אלין? לא נורא יהיו אולי כמה אינטלקטואלים אמיצים מהשמאל יש מעט, אבל יש, צריך להמתין

חזיר בר

New member
אין לי בעיה שיוכיחו את טעותי

להפך,אני שמח אם עושים את זה. הבעיה מתחילה כשלא מבינים מה אני אומר מההתחלה

תגיד חזיר, איפה יש יהודים שכל יום

מתפללים למען רצח עמים אחרים ? מוסלמי לעומת זאת עושה זאת 5 פעמים ביום.

גם לנו לא חסרות אגדות!

וידבר יהוה, אל משה לאמור. נקום נקמת בני ישראל, מאת המדיינים; אחר, תיאסף אל עמיך. וידבר משה אל העם לאמור, היחלצו מאתכם אנשים לצבא; ויהיו על מדיין, לתת נקמת יהוה במדיין. אלף למטה, אלף למטה, לכול מטות ישראל, תשלחו לצבא ויימסרו מאלפי ישראל, אלף למטה--שנים עשר אלף, חלוצי צבא. וישלח אותם משה אלף למטה, לצבא: אותם ואת פינחס בן אלעזר הכוהן לצבא, וכלי הקודש וחצוצרות התרועה בידו. ויצבאו על מדיין, כאשר ציווה יהוה את משה; ויהרגו, כל זכר. ואת מלכי מדיין הרגו על חלליהם, את אווי ואת רקם ואת צור ואת חור ואת רבע--חמשת, מלכי מדיין; ואת בלעם בן בעור, הרגו בחרב. וישבו בני ישראל את נשי מדיין, ואת טפם; ואת כל בהמתם ואת כל מקניהם ואת כל חילם, בזזו. ואת כל עריהם במושבותם, ואת כל טירותם, שרפו, באש. וייקחו את כל השלל, ואת כל המלקוח, באדם, ובבהמה. ויביאו אל משה ואל אלעזר הכוהן ואל עדת בני ישראל, את השבי ואת המלקוח ואת השלל--אל המחנה: אל ערבות מואב, אשר על ירדן ירחו. וייצאו משה ואלעזר הכוהן וכל נשיאי העדה, לקראתם, אל מחוץ, למחנה. ויקצוף משה, על פקודי החיל, שרי האלפים ושרי המאות, הבאים מצבא המלחמה. ויאמר אליהם, משה: החייתם, כל נקבה. הן הנה היו לבני ישראל בדבר בלעם, למסור מעל ביהוה על דבר פעור; ותהי המגפה, בעדת יהוה. ועתה, הרגו כל זכר בטף; וכל אישה יודעת איש למשכב זכר, הרוגו. וכול הטף בנשים, אשר לא ידעו משכב זכר--החיו, לכם. ואתם, חנו מחוץ למחנה--שבעת ימים: כול הורג נפש וכול נוגע בחלל, תתחטאו ביום השלישי וביום השביעי--אתם, ושביכם. וכל בגד וכל כלי עור וכל מעשה עיזים, וכל כלי עץ--תתחטאו.

המבשר

New member
ליהודים יש תורה שבע´פ המשנה את כל

הטקסט הקדום ואתה ערבי דמגוג בבערותך מנסה לשוות ליהדות אותם פנים פרימיטיביות ואלימות כמו האיסלאם והכל תחת חסותו של ידידך חובב הערבים מנהל הפורום שמוחק את כל ההודעות של הימין ומסוכך על השמאל הבוגדני לא יעזור לכם נכתוב את האמת יום וליל

למעלה