ציטוט

מרנינה*

New member
ציטוט

מצטטת לכם קטע של נלסון מנדלה הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מידי.הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה ללא שיעור. זה האור שבנו-לא האפלה שבתוכנו-שמפחיד אותנו יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמנו-איזו זכות יש לי להיות מבריק, יפיפה, מוכשר ואהוב? למען האמת-איזו זכות יש לך לא להיות? אין שום דבר נאור בלהצטמק כדי שאחרים לא ירגישו חוסר בטחון. ככל שניתן לברק שלנו להאיר אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו.ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו נוכחותנו תשחרר אחרים מפחד ותחשבו על זה! -

אגוז.

New member
מאמר נכון ! רק חבל.....

חבל שדבר זה לא עובד במקרה של העימות המתחולל כעת בשטחים למרות שאנו הפסקנו את האש הצד שכנגד אינו מפסיק רק לאחר לחצים וגם אז זו לא הפסקת אש ממש

אפרת.א

New member
זה מזכיר לי.......4 נשים זקנות

הפוגשות אחת את השניה ברחוב - כל אחת מספרת כמה רע לה. ``לך כואב הגב? ח, את לא יודעת מה זה כאבים בכלל....לי כואב גם כאן....רואה? וגם כאן ו...`` ``אח, זוסיה - מה את מדברת...מה זה כאב כאן וכאן לעומת השיעול הנורא שלי...`` ``עזבי אודליה, נו, מה את יודעת... אני נפלתי אתמול מהמדרגה השניה של הקומה השלישית...לא הצלחתי לקום על הרגליים שעות...יודעת מה זה...שעותתתתת`` ``אה, בנות, אני שותקת...אם אני אתחיל לספר לכן מה...`` כך הן מלהגות מי חשה כאב חזק יותר ממי, מי התאשפזה יותר פעמים ממי למי מגיע שירחמו עליה יותר בגלל... אוי לנו שלכך הגענו. כשאומרים למישהו כמה הוא יפה ונבון - הוא מנסה לאמר כמה הוא לא..זאת כי החינוך שקבלנו שאנחנו בעצם לא מי יודע מה - מקרין עלינו עד עצם היום הזה. המורה בבית הספר קראה לי טמבל...אמא כעסה ואמרה שאני לא מבין כלום, אבא הביט בי ואמר שאני מה זה חלשלוש... נכון להיום - אני רואה בשמחה את בת אחותי למשל, ילדה בת בת 6, הולכת בראש זקוף וטוענת בפני עולם ואומה כמה היא יפה, מבריקה, שנונה, אמיתית, אנושית וכו` - כל זאת החדירה לה אימה, למן היום הראשון שראתה אויר עולם...היא נרדמת לשמע קלטות של מוזיקה קלאסית, מתעוררת עם צחוק של שעון מעורר ולא בצליל מונוטוני נוראי...וכו`.. לא יהירה - אלא פשוט - אמיתית! לו היו מספרים לנו כמה אנחנו נפלאים (ולא לשכנה, כמה הבן שלי גאון ולבן הגאון כמה הוא לא יוצלח...) מחרה מחזיקה אחרייך! ככל שנשיל מעלינו פחדים כן נשתחרר אנחנו והסובבים אותנו. (פחד, כשהוא בא להתריע בפני סכנה - הוא נפלא - מפעיל מנגנונים נכונים)... שבוע של כיף לכולנו:))

אגוז.

New member
בדיחה קרובה

יושב ברכבת צעיר ולידו זקנה שכל הדרך נאנחת אוי כמה אני צמאה אוי כמה אני צמאה נמאס לצעיר הלך למזנון קנה לזקנה שתיה העיקר שתשתוק כבר הזקנה שתתה לרויה והחלה להאנח שוב אוי כמה הייתי צמאה אוי כמה הייתי צמאה מוסר השכל....... לא ניתן להשביע......

יקירה שלי

כאחת שעובדת בתחום החינוך אני בהחלט יכולה לאשר תאור זה שמסרת, הבה נזקוף ראש כולנו עם אחד שלם וגאה, ונתמודד יחד בטוב וברע כי זה סוד כוחנו.

חן.

New member
מרנינתי...

כמו שנאמר: ``נגד עין הרע...`` , שלא יראו כמה את/ה מוצלחת ויתנו כח ל``עין הרע``... :) ואני מסכימה מאד עם הציטוט שהבאת כאן...

קוב

New member
מעניין

אני דווקא מכיר סיפור עם זקנים... רק מה, אני פ ו חד! שאם אספר אותו יזרקו אותי מהפורום.

אגוז.

New member
ספר ספר חבר..........

נראה אותם הזרקנים......... שיעזו לעשות זאת למקצוען?

אפרת.א

New member
קובב, חביבי מבטיחה לקשור ...

ת`ידיים מאחורי הגב ולא לזרוק אותך מהפורום:)) אותךך לזרוק?!? - - - כל זקני השבט יעוטו עלי להצילך מידיי - ואני, קטונתי:) אנא, אל תגיע אלינו פעם ב``מה נשתנה`` לכתוב מילה ולהתעופף - לכאן מגיעים כל יום , אם תרצה כל שעה...לראות מה חדש וכו`:). אגוז לא עוזב לי ת`חולצה - כל הזמן מושך בה ולוחש לי ``נו....שכנעי אותו, שכנעי אותו..`` חחחחחחחח אנא ממך! כדי לשמור על שלמות חולצתי - ספר:)) נוווווווווווו ? איריס - שכל צפרניה נאכלו ...מציפיה... (אגב, יש לך צפרניים ספייר עבורי - למקרה שתחליט להגיע לכאן בעוד יום, יומיים שלשה או יותר?:) אוף אגוז - די נו, במקום למשוך לי בחולצה תכתוב לנו איזו בדיחה כמו שרק אתה יודע:) ... :cool:

קוב

New member
נו אם כולם אומרים....

מבטיח לספר, רק חוזר ממטברנה ומספר. אגב צריך משהו מישם? קופץ לכמה שעות (תרתי משמע.....) וחוזר (אולי איזה סופלאקי, אוזו או...... אני יודע.... רק לא לבן!) בייייייייייי

אגוז.

New member
טוב...... אם לא לבן אז.........

טוב..... אז אם לא לבן אז שיהיה משהו צבעוני למשל פרג.... או פרגית

אפרת.א

New member
בוא`נה, שתהיה חלוקה צודקת:))

פרג לפרגיות ופרגיות לפרג:)) מי שרוצה - מעורב ירושלמי - שיהיה לו/ה לבריאות:))) אני אישית - קובבבבבבבב - - - אני, מסתפקת בבום על קולי:)) בפעם הקודמת שהיית כאן - הייתי בתל השומר על כן לא הבחנתי... מקוה בפעם הבאה להיות נוכחת ולהתייצב בזמן! :))) נוווווווו?!? עברו כמה שעות טובות - מה התרוץ עכשיו?!?

למעלה