ציטוט שנתקלתי בו.

crazyred1911

New member
ציטוט שנתקלתי בו.

במהלך סיוריי הרבים בויקיפדיה, נכנסתי לויקיציטוט, לצטוטים של הארי פוטר. מצאתי שם, בהארי פוטר וחדר הסודות ציטוט של דמבלדור- "ואולם, אתה תגלה שאני איעלם מבית־הספר הזה באמת, רק אחרי שלא יישאר כאן איש שנאמן לי. ותגלה גם שתמיד תינתן עזרה בהוגוורטס למי שיבקש אותה." זאת אומרת שכך או כך, דמבלדור לא יעלם מת או לא.

Shiri from the block

Active member
וואי אולי זה ישמש את הארי בספר השביעי.. אולי הוא באמת ימצא איזשי עזרה בהוגוורטס לגבי המשימה שלו או משו כזה

Eos14

New member
../images/Emo29.gif וגם אסור לשכוח את הארי...

שאמר בספר השישי ציטוט דומה מאוד: "דמבלדור ייעלם מבית הספר הזה באמת רק אחרי שלא יישאר כאן איש שנאמן לו,"

שומו

New member
הארי ביסס את הציטוט הזה על מה שהוא

שמע מדמבלדור בספר ה-2.

dוDav

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifנמאס מזה כבר.

כזה קשה לקלוט לאנשים שרולינג הרגה את דמבלדור כדי להדגיש כי שלהארי נשאר רק את רון והרמיוני?

dוDav

New member
נצל"ש שאלה.

בספר הרביעי, בפרק אוכלי המוות וולדמורט מדבר על אוכלי המוות (צפוי
) "[...] שלושה שמתו בשירותיי. אחד, מוג לב מכדי לחזור... הוא ישלם על כך. אחד, שכנראה נטש אותי לנצח... הוא ייהרג, כמובן..." השאלות שלי: בשלושה שמתו, הכוונה היא לכנראה רגולס בלק, ומי השניים הנוספים? מוג לב מכדי לחזור= קרקרוף(?) שנטש כנראה לנצח= הכוונה היא לסנייפ, נכון?

להיפך! לא רגולוס...

רגולוס [בהנחה שהוא RAB] נרצח ע"י וולדמורט/מת ממחלה. רגולוס לא מת בשירותו של וולדמורט.

אמ.. שאלה שקשורה

אתם חושבים שדמבי יהיה במשרד של המנהל כדיוקן כמו שאר המנהלים? ועוד שתי שאלות שלא הכי קשורות אבל הייתי שמחה אם מישהו יעזור איפה כתוב בספרים שיש לדראקו את "יד התהילה"? בספר השישי רון הרמיוני והארי מדברים על זה אבל בעצם מאיפה הם יודעים עליה? ואיך כותבים רא"ב באנגלית rab? תודה מראש

dוDav

New member
עונה

1. לפי מה שזה נראה, כן 2. אם אני לא טועה, הארי ראה את יד התהילה בתחילת הספר השני בחנות של בורגין וברקס, בסמטת נוקטורן. 3. כן, RAB

עונה !

1. כבר כתבו בסוף הספר השישי שמקגונגל הביטה לעבר דיוקנו של דמבלדור,אז התשובה היא כן. 2. אני לא בטוח אבל ניראה לי שהם ידעו באמת רק אחרי שהוא השתמש ביד. למרות שהם גם אז לא ראו את היד בגלל האפלה שדראקו עשה. אבל הם בטח ניחשו,כיוון שהם ידעו איך היד פועלת. 3.כבר ענו על זה יותר טוב ממה שאני הייתי מסוגל.

העזרה שהוא קיבל בספר השני

באה בצורת פוקס, המזוהה עם דמבלדור. ייתכן שזו העזרה שהוא יקבל גם בספר השביעי, שכן את הקשר המיוחד של דמבלדור ופוקס נותר עוד לגלות.

למעלה