ציטוט שווה לאייפוד

ציטוט שווה לאייפוד

אני מודעת לזה שזו שאלה שמזיכרה קצת את השאלות בסגנון: "אני מתחתנת ואני צריכה עזרה בבחירת שיר לסלואו", אבל בכל זאת. בשעה טובה החלטתי לרכוש אייפוד (נאנו, סגול, 16 ג'יגה למקרה שתהיתם), ויש לי אפשרות לחרוט עליו משהו מאחורה. כמובן, זה אייפוד, ומן הראוי שהציטוט יהיה קשור למוסיקה. מה חרוט לכם על האייפוד? מה הייתם חורטים לו הייתם קונים אחד? אשמח לרעיונות :)

Lady McBeth

New member
לאחותי הייתה אותה הדילמה

הנה כמה: Without music life would be a mistake Play the music, not the instrument Information is not knowledge; knowledge is not wisdom; wisdom is not truth; truth is not beauty; beauty is not love; love is not music; music is the best. Music is a world within itself, with a language we all understand היא הלכה בסוף על: Music washes away from the soul the dust of everyday life

Happiest Girl

New member
זה יכול להיות משפט משיר?

ואם כן, זה חייב להיות משפט שקשור למוזיקה או שעצם העובדה שהוא לקוח משיר זה מספיק...?

זה יכוטל להיות

כל משפט
אחרי שחשבתי על זה קצת החלטתי להתגמש. כל משפט קצר, קולע, חזק יכול להתאים. אב, וזה יכול להיות רק באותיות לטיניות.

Happiest Girl

New member
אני האחרונה שתיתן לך משהו בעברית ../images/Emo13.gif

כרגע מה שעולה לי בראש זה משיר של AND ONE שנקרא get you closer: "If I could dance on holy ground Every groove and every sound" בהמשך היום אני אשמע קצת מוזיקה בעבודה ובטח יבואו לי עוד כמה משפטים. זה אחלה רעיון. גם אני רציתי לעשות את זה על ה-ZUNE שלי אבל בסוף לא הזמנתי אותו אלא קניתי בחנות.

למעלה