צ'יטוט יום א'

לומד100

New member
את בטוח/השהוא עדיין מרצה?

ומאיפה הצצת את זה....
לפני שבע שנים...

His Dudeness

New member
הייתי רוצה לקחת קורס אצלו

לפי הווידיאו המצורף זה צריך להיות מעניין. אני אוהב מרצים כאלו..

פנדיאני

New member
יש ברשותי ספרי לימוד להיסטוריה וספרות, אבל...

מדובר בספרים שרכשתי לפני 10 שנים... ואינני יודע האם ואילו שינויים חלו בחומרי הלימוד לבגרויות אלה בזמן זה. אני אישית לא הספקתי לעלעל בספרים אלה, ובסופו של דבר נכנסתי למסלול של מעבר לאוניברסיטת ת"א דרך האונ' הפתוחה, כך שאין לי צורך בבגרויות. במידה ואתה גר באיזור ב"ב-ר"ג, אתה מוזמן לבוא לקחתם. מוש. 050-2163418

מחר בערב אהיה באזור המרכז ואצור קשר

ואם אחד הספרים שברשותך הוא מאלה אז אפילו עוד יותר טוב.. ספרי לימוד מאושרים חלק א': 220 הלאומיות בישראל ובעמים, חלק א', ראשית הדרך עד 1920. 1. לילך - מ.בר הלל, ש.ענבר, עולם לאומי חלק א' 2. מט"ח - ק.טביביאן, מסעות בזמן לאומיות במבחן 3. רכס - א.נווה, נ.ורד, הלאומיות בישראל ובעמים ראשית הדרך עד 1920 4. שז"ר - א.דומקה, ח.אורבך, צ.גולדברג, הלאומיות ראשית הדרך בית שני 1. אורט - א.באר, ממדינת המקדש לעם הספר 1. לילך - מ.בר הלל, ש.ענבר, מעם המקדש לעם הספר. 2. מט"ח - ק.טביביאן, מסעות בזמן, ממדינת מקדש לעם הספר 3. רכס - ד.שחר, ממדינת מקדש לעם הספר 4. שז"ר - ד.שוורץ, ממדינת מקדש לעם הספר חלק ב - 221 טוטליטריות ושואה 1. יד ושם ושזר - ישראל גוטמן, טוטליטריות ושואה 2. לילך- מ.בר הלל, ש.ענבר, נאציזם ושואה. 3. מט"ח – קציעה טביביאן, משלום למלחמה ולשואה 4. רכס – א.נווה, נ.ורד, ד.שחר, טוטליטריות ושואה בונים מדינה 1. לילך – מ.בר הלל, ש.ענבר, עולם לאומי ב' – בונים מדינה במזרח התיכון 2. מטח – ק.טביביאן, בונים מדינה במזה"ת 3. רכס – א.נווה, נ.ורד, ד.שחר, הלאומיות בישראל ובעמים בונים מדינה במזרח התיכון 4. שז"ר – א.דומקה, צ.גולדברג, ח.אורבך, לאומיות ב' – בונים מדינה במזרח התיכון מקווה שמי שנכנס להודעה הזו במקרה לא נהיה חושך בעיניים

ההיסטוריה השתנתה?

ספרי הלימוד עצמם השתנו, או שאולי חלק מהחומר נשאר ומתמקדים בנושאים אחרים?

עדיין לגבי האירוע- הצידנית שנלקחה/הושארה

נלקחה צידנית שעל תחתיתה רשום שם משפחה. בתמורתה הושארה צידנית אחת עזובה ובוכיה ברכבי. אשמח אם כל בעלי הצידניות יבדקו אם בתחתיתה רשום שם משפחה באותיות קטנות בטוש שחור. במידה וכן- יש מצב שבהשפעת האלכוהול, אותו סיפקתי לכם באהבה ובזדון, החלפתם בין היוצרות. אנא, עלו אלי למסרים והתוודו על חטאכם. והאל הגדול במרומים ייגע בכם באיטריותו הרחומה ויסלח לכם בתוך 2 ימי עסקים.

לומד100

New member
אתם ידעתם את זה?

לא התאמצתי לקרוא בעבר על אגודת הלל בויקיפדיה, ואז מתברר לי אחרי שקראתי משהו אירוני: מי שהקים את הל"ל לפני כ-20 שנה היה שי הורוביץ שחצי שנה אחרי שהקים חזר בתשובה והקים את ארגון "מנוף" שמנסה להילחם בתופעת יוצאים בשאלה. קישור אתם ידעתם? ------ ובעניין אחר "חיים בתוך בועה" כך אני קורא לזה - הצצה לעולמן של אלפי רווקות חרדיות

למעלה