ציטוט השבוע:

Jan22

New member
בואו נראה אם אתם שווים משהו בתור

תומכים טכניים ...איפה הייתם מדרגים את WIN VISTA ?

idos2

New member
בתור נקודת הכשל של הוט

הפלא ופלא בהוט טוענים בתוקף שלא ניתן להתקין את המודמים שלהם בUSB תחת ויסטה... כי אין דרייברים. חבל שהם לא ניסו קודם עם הדיסק שהם מחלקים, הם היו מגלים שזה עובד, ואפילו עובד טוב...

אזרח111

New member
הוט לא יודעים כלום!

איך אני מגדיר את הנציגים של הוט? לקוחות מנומסים .....

idos2

New member
ספר לי על זה... ראה את ההודעה שלי

מלמטה, אגב - אתם מתקינים מודמי כבלים בUSB בויסטה או גם לא? (לנו ממילא אסור)

אזרח111

New member
אנערף.

אני עדיין לא נציג תומך ויסטה
(לא עברתי את ההדרכה)

idos2

New member
למה לעזאזל צריך לעבור על זה הדרכה?

זה פשוט XP עם ממשק קצת שונה... מצד שני אני מניח שכנראה אצליכם עובדים בשיטה אחרת, אז בגלל זה.

idos2

New member
פספסת את הרעיון

אמנם ללקוח זה מערכת הפעלה כביכול שונה לחלוטין, אבל מהצד של התומך... זהה לחלוטין, יש שינויים קוסמטיים... כמה כפתורים עברו למקומות אחרים, מספרי שגיאות אחרים...אבל בשורה התחתונה הכל מתחיל ומסתיים בהגדרות זהות לXP. ביל גייטס יכול לעבור פה עד מחר, הוא ממילא מבין את הפדיחה שהוא עשה ומיהר להפיץ מידע עלWindows Vienna שתצא כבר בשנת 2009... לצורך ההשוואה שנתיים זה הזמן שעבר בין יציאתה של Windows ME לבין יציאתה של XP... והמבין יבין.

על שלוש בעיות דיברה התורה

הבעיה הראשונה היא שאתה מחבר מודם בUSB הבעיה השניה היא, שאתה בהוט. הבעיה השלישית היא, שיש לך ויסטה. העונש פה יהיה חיבור USB בתשתית רעועה עם מערכת הפעלה חסרת כל תמיכה בעליל.

idos2

New member
במחשבה שניה

זה סתם עוד משהו דפוק בתומכים שלהם, נקודות כשל יש הרבה יותר כמו למשל נציגה שטענה בפני ש"אני מטפלת רק במתב, אין לנו כרגע נציגים שמטפלים בערוצי זהב, תנסה עוד 5 דקות" (הפלא ופלא אחרי מילת הקסם "מנהל" היא שאלה נציג בכיר והוא "גילה לה" שיש לה על המחשב גם את המערכת של ערוצי זהב) , נציגה נוספת שלא מצאה לי לקוח לפי המס' טלפון, וכשהצעתי לתת לה את כתובת הMAC של המודם היא היתה בטוחה שאני מדבר סינית ושאלה מה בדיוק היא אמורה לעשות איתה? כמו למשל את העובדה שתומכים אצליהם (כולל הבכירים!) לא יכולים לברר מה קורה עם קובץ שנשלח אליהם... היתה לי פעם שיחת ועידה כזו לקוח -> נציגה בכירה של הוט -> אני -> מוקד ISP של הוט כדי שאני אברר לנציגה הבכירה מה קורה עם הקובץ כי להם אסור לדבר עם מוקד ISP, וכרגיל הפדיחה היא שלהם. בקיצור, מזל שרוב התקלות זה דווקא בבזק
התומכים שלהם מבינים ועושים קצת יותר.

אזרח111

New member
כן הא ...

איך אני שונא שבכירים שלהם מתקשרים יחד עם הלקוח (!!!!) לשאול מה קורה עם הקבצים. פאק, למה זה צריך לעניין ת'לקוח?

idos2

New member
זה לא צריך לעניין את הלקוח

מה שמעניין את הלקוח זה למה הוא צריך לחכות כ"כ הרבה זמן (ואין שום סיבה בעולם, פעם מוקד ISP של הוט היה עושה את זה אונליין מול נציגי הספקיות) כדי לעבור לחיבור עם/בלי חייגן, ולנציגה של הוט לא באמת יש מה לענות לו, אחרי הכל זאת פדיחה שלהם שלוקח כ"כ הרבה זמן... אז הם מנסים לערבב/למשוך זמן/להפיל את הנושא על הספקית. אני פשוט אומר להם טוב תקשיבו, המספרי קבצים שנשלחו (וזה תמיד ברבים כי הלקוח כבר התקשר אלינו קודם כל לברר למה זה לא עובד לו אז אנחנו פשוט שולחים עוד קובץ...) זה X Y וZ, עכשיו לכי תבדקי אצליכם מה קורה איתם...ואז אני "יורד מהקו" (שם MUTE), ומקשיב לי להנאתי איך הלקוח צועק עליהם
ואיך הם מנפנפים אותו באיזה תירוץ עלוב שיחזרו אליו. כבר היה לי לקוח שעבר לADSL רק בגלל הקטע הזה, שבועיים הוא רדף אחריהם בשביל שיפעילו לו חייגן כי בחיבור MPLS הם חוסמים איזה פורט באו השד יודע מה בMPLS ואיזה אפליקציה בעסק לא עבדה לו בגלל זה.

למעלה