ציטוט השבוע

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך
מנסה לתת רעיון לציטוט

"קפה חזק ולא ממותק הוא טוב יותר במישור האנרגטי...." שמישהוא יעצור אותי... זה לא יגמר בטוב....

בארס

New member
וזה

מוביל אותי היישר אל התעלומה האמיתית העיניי. התעלומה האולטימטיבית. אחרי שהתיישבו לי כל העיניינים עם אנרגיה וחומר, וברור לכולם כבר שאנרגיה זה חומר רוטט (
), וחומר לא פולט שום דבר, הוא רק יכול להרטיט חומר אחר. נשארה הסוגיה העלומה של.... כח ההתמדה
זה עיניין לא מובן לחלוטין! אני יכול להבין בקלות איך האבן מתקדמת, כל זמן שאני דוחף אותה בידי, אבל מה לעזאזל גורם לה להמשיך לנוע באותו כיוון גם אחרי שהיא ניתקה מידי? עד אשר היא תפגע בפלוני או תצנח ארצה תשושה? ואל תתחילו איתי עם עיניין האנרגיה, איך זה עובד תכלס? להערכתי מעורב כאן בהכרח, מימד נסתר נוסף!

כוח האנרציה

בזמן שדחפת את האבן, העברת אליה אנרגיה. חלק מהאנרגיה התממשה בזמן הדחיפה, חלק נשאר בה. החלק שנשאר יתממש וישחק לאט לאט... עד שיעלם... (או עד שמישהוא יעצור אותי...)

בארס

New member
../images/Emo86.gif../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif../images/Emo121.gif../images/Emo57.gif

בארס

New member
ואני כבר

חשבתי להזמין כוחות חילוץ והצלה מטעם ההנהלה. השבח לאל

yaga1

New member
ממ...

דע את אשר בידיעתו הכל נודע הצעתי לך את זה כבר פעם באנגלית והתלבטת כיצד לתרגם זאת אם כך זה התרגום שלי המקור הוא- know that, knowing which, everything else is known תרגיש חופשי לתרגם כרצונך כך או כך לדעתי זו כל התורה על רגל אחת

yaga1

New member
ממ....

חלילה לי מלבקש את כניעתך זה אולי לקח לי קצת זמן אבל עכשיו אני לא מוותר על שום אספקט של קיומך עלה והצלח ואולי גם להית. בקדימה קדימה

drall

New member
בדרך כלל אני נכנע תמיד

אבל בוא נתפשר על "דע את אשר בידיעתו הכל" וכך נוכל לסיים את הדיון בשלום. רבותיי , ציטוט השבוע נבחר, אפשר לנטוש את השרשור דרול

yaga1

New member
ממ...

בכיף קצת טאץ´ טאואיסטי תמיד מוסיף את הבנת החסר (תרתי משמע) חזק ואמץ

למעלה