ציטוט הפורום!../images/Emo42.gif
השלב האחרון! לפי ההצבעה הקודמת שלכם אני אכתוב עכשיו את המשפט המועדף מכל שיר ואתם תצטרכו לבחור את המשפט המועדף עליכם. אחרי שכולם יצביעו המשפט שהכי הרבה בחרו בו יזכה בתואר "ציטוט הפורום" ומי שרוצה יכניס אותו גם לחתימה. המשפטים: תנופה- לו רק יכלתי לדבר, במקום לצעוק או לפזר מילים ללא הסבר, מה הייתי אז אומר. למי אכפת- אז רק עכשיו לכרות ענף ולהתפרץ קדימה. לצעוק חזק להיות ענק, לדעת לאמוד את המרחק ממך. פריז בחורף- אדם לא עשוי מצמר גפן, דוקר לו בלב הוא מדמם. הקליטה- המציאות מטשטשת את מה שבפנים באמת. קצב ברגליים- יש תיקו - הכי נמוך זה מתחת לגשר צר, לראות את הדרך ההפוכה. - ברכבות אני תמיד מרגיש מדי מוזר, היא לא עוצרת בתחנה. לא אוהב אף אחד- כל אחד בחר משפט אחר.. אז יש ארבעה
- העולם הוא רך כמו ספוג. - אם יש משהו שלמדתי עוד כילד זה להסתתר. - אם יש משהו שלמדתי עוד כילד זה להתבודד. - תמי ישנו מישהו שאומר משהו. כל השבוע מרגיש כמו שבת- כנ"ל- ולי לא אכפת, כל השבוע מרגיש כמו שבת. - משטרת המחשבות חייבת לעשות חיפוש בראשי. - לא מוצא מילים, כוכב סרטים אילמים. - אני לא מתייסר על מה שלא מסתדר. אהבת איש הפח- כל כך אוהב אותך מותק, אהבת איש הפח. מכוון למטרה- את חזקה הרבה יותר אבל זה נראה שתכף מתחילה לוותר. הופך למים- חוזר לאותו רגע מוכר, שבו עצמת לי עיניים והרגשתי חופשי ולא מאושר. גם כשאת מגמגמת- רציתי לעזור, רציתי לעשות לך טוב, להיות יותר קרוב, לגעת לך בלב. נהר ירוק- קץ חלום, צריך להיות יותר ריאלי. מוכרח להסתלק- ושוב כל אחד בחר משפט אחר- אחד כמוני לא בנוי להצלחות. - אפשר להסתכל על העולם בחוץ, אפשר לחשוב שיש את כל מה שנחוץ. - הכל שקט בחוץ, בפנים השאלות. אולי תקוע איפה שחייב לחיות. - בקול חנוק צועק, מוכרח להסתלק. אוקיי... אני יודעת שזה הולך להיות קשה.. תחשבו על המשפט שאומר הכי הרבה ושראוי לדעתכם להיות ציטוט הפורום. בהצלחה! וכולם לשתף פעולה שיהיו יותר מצביעים מהפעם הקודמת!
השלב האחרון! לפי ההצבעה הקודמת שלכם אני אכתוב עכשיו את המשפט המועדף מכל שיר ואתם תצטרכו לבחור את המשפט המועדף עליכם. אחרי שכולם יצביעו המשפט שהכי הרבה בחרו בו יזכה בתואר "ציטוט הפורום" ומי שרוצה יכניס אותו גם לחתימה. המשפטים: תנופה- לו רק יכלתי לדבר, במקום לצעוק או לפזר מילים ללא הסבר, מה הייתי אז אומר. למי אכפת- אז רק עכשיו לכרות ענף ולהתפרץ קדימה. לצעוק חזק להיות ענק, לדעת לאמוד את המרחק ממך. פריז בחורף- אדם לא עשוי מצמר גפן, דוקר לו בלב הוא מדמם. הקליטה- המציאות מטשטשת את מה שבפנים באמת. קצב ברגליים- יש תיקו - הכי נמוך זה מתחת לגשר צר, לראות את הדרך ההפוכה. - ברכבות אני תמיד מרגיש מדי מוזר, היא לא עוצרת בתחנה. לא אוהב אף אחד- כל אחד בחר משפט אחר.. אז יש ארבעה