ציטוט העונה!!

ella e

New member
"I wish I could taste things"../images/Emo6.gif

קוקי בתגובה לקרלי שרצתה את ה ability to hear what people are saying
כששאלו אותם איזה SUPERPOWER הם היו רוצים שיהיה להם

ציטוט רלוונטי מאחד השירים של קוקי

(לא מתוך איידול, אבל בתגובה לציטוט ההוא שלו...): "This silver leaves me longing for gold, 2nd place has never carried me home". מתוך השיר Silver. כלומר - זה יפה ואצילי מצדו לכבד את ארצ'י, אבל מגיע לו מקום ראשון, ואני מחזיקה אצבעות חזק שהוא גם ייקבל אותו.

Bleed for Me

New member
You are like a Chihuahua trying to be a tiger

משפט ענק! למי שלא זוכר זה סיימון אמר על ארצ'י.. ועוד משפט שקוק אמר בראיון כששאלו אותו אם תהיו הפתעות בשירים שלו בגמר: I'll Come Out Singing Into a Microphone,Probably be wearing Clothes

LORENYYY

New member
חחחחחחח גדול! ../images/Emo6.gif

[הציטוט של קוק] ואפשר קישור לראיון?

Bleed for Me

New member
../images/Emo26.gif

פה http://www.americanidol.com/videos/?vid=1251<br זה מאותו ראיון ש"מתחילנית נראה לי" (סורי,לא זוכרת שם
) שמה למעלה.. זה ב2:08 בערך..קטע ענק

LeAnnDylan

Well-known member
לקרי הוא אמר שהיא kitten trying to be a tiger

כנראה שכל עונה יש לטייגר מתחרים ואם זכרוני אינו מטעני גם מלינדה קיבלה הערת טייגר באיזשהו שלב

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif כן,רק שההערה למלינדה הייתה

בנימה חיובית. ובדיוק חשבתי על קרי שהוא אמר את זה לארצ'י.הוא צריך לגוון.גם את הערת ההמבורגר לברוק הוא כבר העיר בעבר,אאל"ט.

mikmikonet

New member
i was thinking Bob Marley!!! yeh! ../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

ג'ייסון.
לא היה ולא יהיה כמוהו.

piglet1

New member
../images/Emo45.gifאת יודעת שאני איתך נכון?

אפשר לפתוח שרשור רק לציטוטי ג'ייסון
- אין יותר מצחיק ממנו לפחות ראינו הרבה ממנו היום
go Jason! go Michal! go Maale Adumim! (למרות שאני כבר מזמן לא גרה שם) טוב, אני הולכת לשוטט באתרים של ג'ייסון

mikmikonet

New member
../images/Emo47.gif מלכה.

יאללה, אני אומרת שנפתח שרשור ג'ייסון! ציטוטים, תמונות, קליפים וכל הבא ליד אני מוכנה לעזור
ואיפה את גרה עכשיו?

סיימון כמובן

אחרי שגייסון נתן איזו הופעה מחרידה, וארצ' עלה לשיר אחריו וקיבל מחמאות מרנדי ופאולה, סיימון אמר לארצ': "יכולת לעלות לפה ולשרוק, וזה עדיין היה טוב יותר מהשיר הקודם"(באנגלית במבטא בריטי זה נשמע הרבה יותר עוקצני..
) [וארצ' המתלקק בתגובה- "דווקא אהבתי ת'ביצוע של ג'יסון"...
]

למעלה