ציטוט אהוב...

mor 5

New member
לא הבנתי מה את חושבת...

את חושבת שבהמשך הוא יתרכך יותר? או יתרכך פחות? אני מקווה שיותר.. באמת התחלתי לאהוב אותו... מור

עדיץ

New member
לא הבנתי את זה ..):

אפשר תרגום ..? למישו יש באמפי3 את הקטע הזה: Brian: you going out of the country? Justin : why you give a shit? Brian : it just the first time i hear it... Justin : you give a shit!!! you give a shit!!! you so care about me!!! you love me sooooo much ???

לירונדה

New member
אני לא זוכרת בדיוק...

אבל פעם אמט אמר משהו כמו: אם אתה לא ________ אז תחגוג כאילו: if u _______ party!

Randyael

New member
../images/Emo6.gif

הציטוט שאני הכי אהבתי היה דווקא של אמט: M: Hey! when your boy toy gets broken, you buy another toy, ha? והשני קשור לפרק הזה: Justin: Brian would you grab it? No, no that the plates

mor 5

New member
אוי עם הלתפוס...

איזה ציטוט שווה.. וליראות את זה היה עוד יותר שווה.. הם ניראו כמו זוג נשוי בהתחלת הדרך... עם המישחקים של ההתחלה... איזה מקסימים!

BlueyedQT

New member
אני לא הבנתי תציטוט הזה...

Brian:"You were on the phone when he shot his load all "over me (ughhhhh!) "!Lindsy:"Brian "Brian:"He can´t help it... he´s only 17

רינת4

New member
איך להסביר את זה. מממ...

אז ככה: נכון בפעם הראשונה של בריאן וג´סטין-זו גם הייתה הפעם הראשונה של ג´סטין בכלל?ובנוסף לזה, בדיוק לינדסי ילדה?אז התקשרו להודיע את זה לבריאן, שבגלל השיחה לא שם לב למה שהוא עושה, ו... בואי נגיד שהכדור ה"מיוחד" הזה שהיה בפרק(שטד היה בטוח שאמט השתמש בו...), אז זהו, שגם ג´סטין לא היה צריך להשתמש בו... מובן יותר, או שצריך להיכנס ליותר פרטים?

עדיץ

New member
כנ"ל .. וגם לא ראיתי את הפרק ..

הפרק הראשון שראיתי (לצערי..) היה כשאמא של ג´סטין מגלה שהוא הומו וזה אותו פרק שהוא והובס מסדרים את המחסן של אולם הספורט אם אני לא טועה .. ואח"כ לא ראיתי מלא זמן .. ולא זוכרת מתי התחלתי לראות .. אבל ראיתי מלא פרקים אחרי זה ..

הם באמת היו מתוקים!

שהם לקחו את הצלחות מישהו אמר שהם נראים כמו זוג נשוי...בריאן שמע את זה?

p o l i

New member
וואו יש הרבה

לאחר שקראתי את כל תגובותיכם אז ככה 1. כן בריאן ניהיה קצת מעצבן אבל עדיין הוא ה-
והוא יצטרך הרבה יותר מזה בשביל שנפסיק לאהוב אותו 2. אני לא זוכרת איך הוא אמר את זה בידיוק (אני יביא את הציטוט מאוחר יותר כשאני יראה את הפרק עוד פעם...) זה היה כשטד קיבל "טובה" מטרוי והוא נחנק מאגוזים אז בריאן אמר לו שפעם הבאה שיהיו לו אגוזים (nuts) בפה שילעס לו יבלע

resputin

New member
וואו וואו, רגע- חור בהשכלה..!!

תמיד לא הבנתי למה דווקא כריס הובס נטפל לג´סטין, ועכשיו קראתי וגיליתי שזה היה הוא שג´סטין עשה לו ביד..!!! מה? אני סנילי- אתם יודעים איזה מאמץ זה לנסות להיזכר בדמויות מהפרקים הקודמים? עוד מילא היה שווא להסתכל עליו.. סתם בלעעע...

למעלה