ציטוטי מרזל...

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviv

New member
ציטוטי מרזל...

חלק מקבלים צמרמורת חלק מחיכים וחל א יכולים להפסיק לצחוק קבלו את ציטוטי מרזל למי שיש להוסיך שיוסיף כל מוסיף הרי זה משובח אז הנה נתחיל: "יהודים שהולכים ללכת עד הסוף" "אנחנו הולכים לעשות מבית הכנסת בית כנסת" "בישראל יש צדק? הכל זה חבורה שמלאנית קיצונית שהשתלטה על מע' המשפט שלנו" "מוכרים את נשמתם לשטן" "עברנו את פרעה עברנו את סטלין נעבור את רבין" "את התשקורת הישראלית אי אפשר לתקן כל מי שנכניס ידבק במחלה ויהפוך לשמלאני" "המאפיה השמלאנית יושבת בתוך הכנסת"

Alexco

New member
הממ

יש איזה משהו שאני לא זוכר מילה במילה אבל משהו כמו: בארץ אין ימין, יש ימין-מרגרינה...צועקים קצת במליאה ואז בהפסקה יושבים ואוכלים במזנון עם יוסי שריד

Yanchu

New member
המדויק:

"ימין במליאה צועק כמה צעקות ואח"כ הולך לשבת לשתות מרק עם יוסי שריד ועם טומי לפיד. ימין שאומר להם כל מיני כינויים, ואח"כ עושה איתם כל מיני הסכמים." ואם כבר, אני אשים עוד ציטוט: "הם אומרים שאני טרוריסט, אבל אף פעם לא הגישו לי כתב אישום! למה לא הגישו לי כתב אישום? בגלל שאף-פעם לא היו ראיות! כי אני אף פעם לא עברתי על החוק! לא על הסתה ולא על הסתה לגזענות ולא על שום עבירה שהם אומרים!"

Carl Freeborne

New member
אני חושב שהתבלבלת

"אנחנו הולכים לעשות מהכנסת בית כנסת" ולא אחרת...

עוד ציטוט של מורו ורבו- כהנא..

"אם יהיו לצידי לפחות ארבעים אחוז מהעם יתכן שאהיה חייב- על פי ההלכה- לתפוס את השלטון בכוח. בשבילי המדינה הזאת היא לא ערך עליון, המדינה משרתת את העם והעם משרת אל אלוהים". (מדברי הרב מאיר כהנא) תארו לכם כהנא בתור ראש ממשלה...

Roobie

New member
נרצח, לא נפטר

זה שאנחנו לא סובלים אותו לא אומר שהוא מת מוות טבעי...

LOL

כמובן שאני מסכים עם מה שאמרת, אבל הנוסח משעשע, 'זה שאנחנו לא סובלים אותו לא אומר שהוא מת מוות טבעי'...

Roobie

New member
מבין ../images/Emo13.gif

למרות שאני לא מצדיק בשום דרך את הרצח שלו

"שימעון פרס צריך לשבת בכלא".

"ניכנס בהם עד הסוף" ולא שמעתי אף-פעם אבל בטח הוא אמר: "מוות לערבים".

pelegs

New member
מה פיתאום?

הוא לא אספסופי כמו כל אלו שצועקים את זה...

Alexco

New member
יש לי ציטוט מקורי של קליינר...

"תגידו, אתם מצטלמים עם כל המפלגות או רק איתנו?"

Ronnie Avidov

New member
../images/Emo6.gif

וציטוט של הבן שלו: "תגידו, הדעות שלכם זה מהבית?" אני: "לא.. אבא שלי קצת יותר מתון ממני.."

למעלה