ציטוטים!

haunter

New member
תקציר:

199. The Heartbreak of Brock At the end of a long day, our heroes search for a Pokémon Center in a small town near Olivine City. Unable to locate one they ask a local lady for directions. She explains the nearest Pokémon Center is ten miles away! Too exhausted to extend today's journey, the gang decides to set up camp in a local park. As he gets water from a nearby fountain, Brock notices a Nidorina approaching to take a drink. Running after Nidorina is her trainer, who trips and almost falls into the fountain. She is narrowly saved by Brock and immediately falls head over heals in love with him. Introducing herself as Temaku, she insists Brock and his friends stay with her at her father's house. How will Brock handle a large does of his own medicine from the smitten Temaku? b: 13-Apr-2002 pc: 441 NOTE: In this episode Misty says she will marry Ash in the future. Temacu's name stands for (Te)ddiursa, (Ma)reep, and (Cu)bone Brock is in the white tuxedo he wore from "Beauty And The Breeder". Jessebelle appears in a flashback.​
(נראה לי שdoes אמור להיות dose).

haunter

New member
טוב:

בסופו של יום ארוך, הגיבורים שלנו מחפשים מרכז פוקמונים בעיר קטנה ליד אוליביין. לאחר שלא הצליחו למצוא אחד, הם שואלים אישה מקומית. היא אומרת להם שהמרכז הקרוב ביותר הוא במרחק של 1.609 קילומטרים משם! מותשים מדי מכדי ללכת עד שם, החבורה מחליטה להקים מחנה בפארק בקרבת מקום. ברוק מביא מים ממעיין קרוב, ושם לב לנידורינה מגיעה כדי לשתות. אחריה רצה המאמנת שלה, שמועדת וכמעט נופלת לתוך המעיין. ברגע האחרון ברוק מציל אותה והיא מיד מתאהבת בו. היא מציגה את עצמה בשם טמאקו ומתעקשת שברוק וחבריו ישארו איתה בבית אביה. איך ברוק יתמודד עם מנה גדולה של התבשיל של עצמו מטמאקו ה*לא הבנתי את התואר הזה.*? שימו לב: בפרק הזה מיסטי אומרת שהיא תתחתן עם אש בעתיד. פירוש השם של טמאקו הוא שילוב השמות טדיאורסה, מריפ וקיובון. ברוק לבוש בטוקסידו הלבן שלבש בפרק "היפהפיה והמגַדֵּל". ג'סאבל מופיעה בפלאשבק.

amitasafzabida

New member
זה היה פרק 200? עם ילדה עם שיער

כחול? היפהפיה והמגדל, בעיזה עונה זה היה?

5 0 6

New member
בטוח שהיא אמרה שהיא תתחתן עם אש?

אני זוכר שהיא אמרה "גם אנחנו נתחתן יום אחד". לא בטוח שהיא התכוונה שניהם ביחד, אולי היא פשוט התכוונה שגם הם יתחתנו, כל אחד עם מישהו אחר.

5 0 6

New member
ואני תמיד חשבתי שיש רק רמזים לזה

שהיא אוהבת אותו, אבל זו ממש הודאה!

haunter

New member
מה פתאום ../images/Emo12.gif

יש המווון רמזים לזה במהלך הסדרה. כאן זה באמת היה אפילו הודאה מפורשת.

שסק לבן

New member
הודאה... (מלשון להודות)

ובאמת לא נראה לי שהיו רמזים מיוחדים במשך הסידרה
לפחות לא ממיסטי. היה את הפרק עם רודי, ובסוף הפרק רודי אמר לאש שהוא בר מזל, ושהוא יבין את זה כבר בעתיד (כשמיסטי דחתה את רודי). אבל חוץ מזה לא זכורים לי עוד

livnatkris

New member
בפרק עם ספינת האוויר../images/Emo29.gif

פרק אחרי שברוק עזב את החבורה אצל פרופסור איווי ואז כשהם כלאו אותם בכלוב צוות רוקט הסתכל כזה ואמר "הי איפה הנודניק השלישי?" ואז הם התחילו להקניט אותם שהם רצו לטוס רק שניהם שזה יהי רומנטי וכל שנייה מיסטי ואש מכחישים כשהפנים שלהם אדומים לגמרי^_^

haunter

New member
חלק מהרמזים:

האחות ג'וי רמזה באחד הפרקים המוקדמים ("כששני אנשים רבים הם אוהבים"). גם האחיות של מיסטי קצת רמזו לזה בפרק של מכון סרולין. זה נרמז גם בפרק של 2 הנידוראנים (הזכר והנקבה), ובמיוחד גם בפרק בליגת תפוז עם מאמן המכון רודי (ראית אותו? העניין הזה מודגש בו מאוד). חוץ מהסדרה זה נרמז מאוד גם בסרט השני (אולי בעוד סרטים, אני ראיתי רק את 2 הראשונים). אה, ובדיסק המוסיקה הראשון שיצא לפוקמון יש שיר שמיסטי שרה על זה שהיא אוהבת את אש.

amitasafzabida

New member
איפה אפשר להשיג את דיסק המוסיקה

הראשון? ואיך זה נרמז עם האחיות? הפרק עם השתי הנירואודים היה פרק 200?

למעלה