ציטוטים!

5 0 6

New member
אש: "פיקאצ'ו! מכת ברק!"

"זה פוקימון!" אבל ברצינות, קשה לזכור ציטוטים מפוקימון. אין שם הרבה ציטוטים טובים, אם יש שם בכלל.

5 0 6

New member
נזכרתי בעוד אחד

"היכונו לצרות!" "כפולות ומכופלות!" "כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה!" "כדי לאחד את כל תושבי המדינה!" "כדי לכבוש את היבשה, האוויר והמים!" "כדי להגיע גם לכוכבים שבשמיים!" "ג'סי!" "ג'יימס!" "צוות רוקט במהירות האור ללא רחם!" "היכנע עכשיו או היכון להילחם!" "מיאו, בדיוק!"

livnatkris

New member
היהנ משהו חמוד../images/Emo29.gif

אש: "מיסטי את מאמינה שברוק יתחתן?" מיסטי : (מנידה עם הראש) "גם אתה ואני נתחתן (מסתכלת על אש) אש: (מניד בראש, פתאום הוא קולט מה היא אמרה) "מההה???"

haunter

New member
נכון, זה היה טוב!

הממ, היה גם פרק כלשהו בו יונתן/דניאל פלט איזה משהו טיפשי, נכון? משהו כמו "שמוליק המסתורי". איזה פרק זה היה?

livnatkris

New member
נכון זה היה בפרק עם צייר הפוקימונים

והקשת המיסתטורית!!!

5 0 6

New member
די! זה משגע אותי!

אני שומע על השמוליק הזה כל-כך הרבה וזה משגע אותי! מי הוא? מה הוא? לא שמעתי את השם הזה בחיים שלי, ובמיוחד לא בפוקימון! אוף! אני דורש הסבר עכשיו!

OFIRB9

New member
אחרי שנה עוד לא גילינו

כשדניאל מגון התארח כאן או באיזה פורום פוקימון אחר לא זוכרת מתשיהו שאלתי אותו "מי זה שמוליק?!" והוא ענה לי "שמוליק מסתורי" ומאז לא חזר אליי בעניין... נו אין עוד?? לצוות רוקט יש הרבה!

5 0 6

New member
את בטוחה שאש אמר דבר כזה?

אני נשבע, לא שמעתי את זה בחיים!

OFIRB9

New member
הוא אמר, ועד איזה

מישהו אמר משהו על הרמוריידים המסתוריים פתאום הוא אמר "גם שמוליק מסתורי" ואני אומרת..." מה!?!?!?"

haunter

New member
לפי מה שהבנתי

דיברו על פוקמון מסתורי כלשהו, ואז אש אמר "גם שמוליק מסתורי". אני לא זוכר את זה כ"כ טוב, אבל זכרתי שאש אמר משהו מוזר בפרק, והרבה אומרים שהוא אמר את המילים האלה o_O. אני מקווה שישדרו את זה שוב בעתיד הלא רחוק!

שסק לבן

New member
חחח, נשמע מצחיק!

אני בטוחה שזה היה ממש מצחיק אותי אם הייתי שומעת את זה
זו בטח בדיחה פרטית כלשהי או משהו. במיוחד מצחיק שהוא השתמש בשם הזה, כי גם אני הרבה פעמים השתמשתי בו כחלק מבדיחה

haunter

New member
זו שהיתה לה אובססיה לחתונות

שהעריצה את ברוק בהתחלה, ואחריו את ג'יימס, אם אני לא טועה.

למעלה