ציטוטים

lighter

New member
14-../images/Emo127.gif

22-

lighter

New member
הכל נכון...

ואת השיר של בון ג´ובי פתרו כבר...זה always

ooshi

New member
תשובות:

1- dont cry - guns 3 - hotel california - eagles 5 - iris - googoo dulls 6 - knocking on heavens door - bob dylen 7 - poison - alice cooper 8 - black -pearl jam??? 11 - always - bon jovi 13 - enter sandman - metallica 14 - nothing else matters - metallica 15 - mr. jones - counting crows 16 - נו של בראיין אדאמס, לא זוכרת איך קוראים לשיר 22 - של קווין. לילה.. קשה לי.... לילה טוב!!! P.S - GREAT GREAT SONGS!!!!

Chandler Rulz

New member
יש לי את 4 ו-18!!!

4. Garbage - Only Happy When It Rains והשורה היא: I feel good when things are going wrong 18. אני לא בטוח אבל אולי Cranberries - Zombie והשורה: It´s not my family ואז In your head in your head they are fighting...

lighter

New member
אממממ

לא נכון ולא נכון (בקול של ילדה מפגרת בת 5)

lighter

New member
בדיוק

מקפיצה קפיץ-קפוץ, תקפוץ!!! היי יצא לי חרוז...מגניף!!!

Chandler Rulz

New member
22 אולי

Moby - Someone to Love? או Babyface - Someone to Love? ואם לא, אז תביא לזה רמז, זה גמו שאני יביא לך בתור ציטוט "בייבי", לך תביא לי ת´שיר שאני מתכוון אליו...

lighter

New member
אמממ....

ממש תקעתי אתכם עם זה, הא? אני רעה נכון? נכון? נו קדימה תודו בזה... בכל מקרה אני אתן רמזים-
זו שורה משיר ולא שם של שיר
לגבי הלהקה...יש לה שם של חיה (בערך) בשם...ויש וויכוח ענק אם היא הייתה פופ או רוק... |תן| ונוסיף עוד שורה, שהיא ההמשך, אם אני לא טועה, ונראה לי שאני לא טועה...זה הולך ככה ´מישהי לאהוב, מישהי כמוך´.... עכשיו יותר טוף?

למעלה