ציטוטים

lighter

New member
ציטוטים

אממממ....כל הציטוטים כאן הם של שירים לועזיים... כולם (או רוב רובם) מוכרים מאוד, אבל הם לא עד כדי כך קלים... הייתי עושה שירים פחות מוכרים, אבל בפעמים קודמות שעשיתי את זה, אתם לא הצלחתם לפתור את כולם...כנראה שאין לנו אותו טעם במוזיקה... בכולופן-בהצלחה!!! 1. משהו משתנה בתוכך... 2. משהו לוקח חלק ממני... 3. מקום כל כך מקסים... 4. אני מרגישה טוב כשהדברים הולכים רע... 5. ואתה מדמם רק לדעת שאתה חי... 6. הענן הקר השחור ההוא יורד למטה... 7. אני רוצה לפגוע בך רק כדי לשמוע אותך צועקת את השם שלי... 8. כמה ילדים מתו ביום ההוא... 9. חלק יגידו שיש לי גישה רעה...(תרגום לא ממש מדוייק אבל לא משנה...) 10. העתיד באוויר... 11. בלעדייך, אני מוותר... 12. השכונה הישנה הייתה כל כך חיה... 13. תשן עם עין אחת פתוחה... 14. אמון חיפשתי, ומצאתי בך... 15. בוהה באישה היפה... 16. אין אהבה-כמו האהבה שלך... 17. ותודה לאל שאנחנו ביחד... 18. זאת לא המשפחה שלי... 19. אותם פחדים ישנים... 20. יש לנו כל דבר שתרצה... 21. הם חושבים שאני משוגעת... 22. מישהי לאהוב... בהצלחה ענקית ענקית!!!

lighter

New member
לא נכון...

אני הייתי הולכת בכיוון של להקות רוק...ומטאל :))

lighter

New member
אוווופס

בכל מקרה אני לא התכוונתי לשיר הזה...אפילו לא ידעתי שהוא קיים עד לרגע זה... את צדקת, אבל את טעית...

lighter

New member
אההה!

בגלל שזה כזה פשוט, זה לא נכון!!! זה לא קווין... ורמז-זה לא somebody אלא זה someone....

lighter

New member
מקפיצה מרוב שיעמום!

ציטוטים לועזיים 1-משהו משתנה בתוכך... 2-משהו לוקח חלק ממני... 3--מקום כל כך מקסים... 4-אני מרגישה טוב כשהדברים הולכים רע... 5-iris/the goo goo dolls 6-knocking on heaven´s door/bob dylan (or guns and roses) 7-poison/alice cooper 8-כמה ילדים מתו ביום ההוא... 9-חלק יגידו שיש לי גישה רעה...(ואני אגיד שובפעם שהתרגום לא ממש מדוייק) 10-wind of change/scorpions 11-always/bon jovi 12-השכונה הישנה הייתה כל כך חיה...(אמממ...תרגום לא משהו...אולי ´השכונה הישנה הייתה כל כך שוקקת חיים´???) 13-תשן עם עין אחת פתוחה... (וזה לא מה שענו ממקודם. זו שורה משיר של להקת מטאל. וכן זה היה רמז.) 14-אמון חיפשתי, ומצאתי בך... 15-בוהה באישה היפה... 16-everything i do/bryan adams 17-ותודה לאל שאנחנו ביחד... 18-זאת לא המשפחה שלי.. 19-אותם פחדים ישנים... 20-יש לנו כל דבר שתרצה... 21-הם חושבים שאני משוגעת... 22-מישהי לאהוב...(וזה לא שיר של קווין...זו גם שורה משיר...) בהצלחה!

למעלה