ציטוטים!!!

starsgirl

New member
ציטוטים!!!

לקחתי כמה ציטוטים משירים ידועים אני מקווה שתגלו!!! קדימה למשחק: 1)ולפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלנו מכשולים 2)ואז נהיה חורף העלים הירוקים כבר צהובים 3)היא הייתה חזקה מהרוח היא הייתה חזקה מסופה 4)ואז גלשה התיקרה לריצפה והשחקים נמלאו ציפור 5)ופתאום נסעה הרכבת והאדמה רעדה ,קצת משונה שלא נשארת 6)אני מביט מהחלון וזה עושה לי די עצוב 7)האי צועקת אהבוני, מלחמה אל תלמדוני 8)הכאב שבתוכי זה כאב שאיש אינו שומע 9)מה עושים עם מותך עם זיכרון היותך 10)מזכרונם הוא לעולם לא יימחק 11)כשהיא תוריד את הבגדים אתה רק תרצה עוד 12)זולת הקצף הלבן, נרות הלילה דעכו 13 ואחרון)הברושים לא ידעו אם לצחוק או לבכות הכל בעיברית!! ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! -עדי-

אמממ יש לך כמה טעויות ../images/Emo13.gif

דבר ראשון 10 ו 12 זה אותו השיר
והתיקון ל 10 זה ימחה ולא ימחק חוץ מזה יפה מאוד כל הכבוד
אומנם טיפה קל אבל זה בכלל לא רע המשך כך

קוציני

New member
כמה

3.שיר של גלי עטרי - כל מה שנדמה לה (אני חושב) 4.שלמה קרצי - פתאום כשלא באת 5.דויד ברוזה - יהיה טוב 9.גידי גוב -יורם 10.החול יזכור - חווה אלברשטיין 12 כמו 10 תרקוד - שלמה קרצי.

גלגלולה

New member
טעית במספור

יהיה טוב של דיוויד ברוזה זה מס´ 6, ולא 5. 5 זה עוד שיר של שלמה ארצי שפרח לי שמו כרגע, אבל הוא מתנגן לי בראש.

starsgirl

New member
אני לא התבלבלתי...

אני עשיתי בכוונה מאותו שיר.. ו..כל הכבוד למי שפתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -עדי-

yoavl1

New member
זה השם של השיר...

"קצת משונה שלא נשארת"...זה שםה שיר...

starsgirl

New member
כמה דברים:

גלי עטרי-חזקה מהרוח יהודה פוליקר-יורם ולא גידי גוב אבל בסה"כ הכל בסדר!!! -עדי-

mug

New member
המממ....

2.חורף- עברי לידר 3.חזקה מהרוח- קורין אלאל(?) ואם מותר לתקן ת הציטוט: "היא הייתה חזקה מהחורף היא הייתה חזקה מסופה..." 4. פתאום כשלא באת- שלמה ארצי 5. קצת משונה שלא נשארת- שלמה ארצי 6. יהיה טוב- דיויד ברוזה (אבל כבר ענו על זה....לה לה לה ) 13. תרקוד- שלמה ארצי

למעלה