ציטוטים.

giraffeeeee

New member
ציטוטים.

אני יודעת שכבר היה אבל פשוט יש לי יותר מידי.. זרמו.

dcohn

New member
נוסיף כל פעם קצת../images/Emo98.gif

לינדה המורה לאנגלית: "istead of two, say jew..... ammmmmmm... chew!"
(איך תמיד אני מקבלת את הפיסקאות עם הביצ'ס והצ'ו והמילים הקשות והמצחיקות האלו?
)
לינדה המורה לאנגלית: "i like it silent"
ליאורה: "איך היא יכולה להיות מינימומיני?"
זה אחד החזקים.
הא חחח אתמול ליאורה קראה לסילבי המורה לצרפתית "לינדי"
<טוב, זהו לבינתיים
>

gurke

New member
איזה ציטוטים גרועים!!!

בשיעור אחד עם צויזנר היו לנו יותר ציטוטים ויותר טובים מכל אלו ביחד!! ועם *** (המורה לכימיה שנה שעברה, לא זוכר את שמה) ויואב ירון בכלל XD שלא לדבר על כל היציאות המפגרות של מיסי ושל קרקסון, ושלך

זונע

New member
סתם המורה לתנ''ך

אמרה היום למישהו "בואנה אתה תלמיד גרוע" כלה אני אוהב אותה

טוב זה היה מעולה בזמנו

תפילה, אמצע שמונה עשרה [הווה אומר שקט מוחלט, כולם עומדים] פתאום אחת מהפרחות "וואי מצ'עמם לי, נראלי הגענו לפרשת ויצ'תעממו" היה כמה שניות של שקט ואז פשוט 400 בנות על הרצפה באמצע התפילה חח זה היה טוב [ד"א המורות לא יכלו לעשות כלום, הן גם היו באמצע תפילה:p]

Snow fairy

New member
משיעורי תיאטרון../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

[ציונה=מורה] ציונה: "נועה, אם את רואה קשקוש ירוק על הבחינה שלך זה כי נרדמתי באמצע הבדיקה" ציונה: "זה טיפה כמו ישו המודרני" טל: "לא, אני ישו המודרני" שני: "לא סווטשירט לבן! לבן דוהה!" ציונה: "הגיבור הטראגי הוא אחלה גבר" אופיר: "ציונה, נעלבתי... *ציונה מתעלמת* "ציונה לא אוהבת אותי!!" *ציונה עדיין מתעלמת* "ציונהההה, אני הולכתתתתתת!!!!" ציונה: "אה, את צריכה ללכת? טוב, ביי". אני: "ציונה, אני באה איתך ללונדון! אני אכנס למזוודה!" ציונה: "לא, אי אפשר, את שוקלת יותר מדי" ציונה: "מאיה, יותר מתאים לך התפקיד של הקרציה, כי בכל מקרה יש לך קול מעצבן" ציונה: "כולם שקט, שני אמרה את הדבר הכי חכם עד עכשיו" [
] ויש עוד מלא, אבל לא זוכרת

חצילע

New member
אני אוהבת את ציונה, למרות שאני בכלל

לא לומדת איתה.
היא נשמעת כזאת גברררר.

RoRiL

New member
ציונה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

המורה הכי הכי! באמת
|מקריבה קורבנות לציונה|

sky darkens

New member
חחח, לראות את אבא רואה משחק של בית"ר זה ענק.

ניב רסקין(השדרן): "עכשיו עולה לבעוט שמעון גרשון." אבא: "לא!@$$@! רק לא האפס הזה!@$$@! לא ההומו הזה!$@" "אין. בדוק הוא מחטיא, בדוק." רסקין: "גרשווןןן....... מחטיא!!" אבא: "אע>ABVMAGT?MN$@!?N$%!# איזה אפס$!#@$!" רסקין: "בדיוק רציתי להגיד שהוא אחד הפנדליסטים הטובים בארץ." אבא: "אחד הפנדליסטים המטומטמים! זה מה שהוא. אפס. שילך לשיר." וואי, אבא הורג אותי.

טחחח

"אז כמו שאמרנו, היו להם מפעלים לייצור תינוקות מגזע הארי, פשוטו כמשמעו! והן עוד קיבלו על זה כסף, כאילו שזה עונש לעשות סקס!"

DanieLushka

New member
היינו היום ביד ושם, בהתחלה הייתה הרצאה קצרה

וכמה ילדים דיברו בקול רם מאחורה, אז המדריך אמר להם: "רוצים שאני אביא את הגסטפו?" זה קצת.. אה.. לא יודעת.. הזוי שהמדריך יגיד כזה דבר במוזיאון לזכר השואה?XD נו מילא.

למעלה