ציטוטים

1mayush

New member
ציטוטים ../images/Emo35.gif

צריכה עזרה בציטוטים מומלצים מהשירים של עברי לשים באייסיקיו
משהו של שורה אחת ... יש כ"כ הרבה.. אבל לא מוצאת את ה-דבר. תודה

בת 1986

New member
אממ..

"ולא צריך לדבר כשאת הכל אומרות העיניים.." "כמה כח צריך לקום וללכת?" "זה תמיד אהבה, זה תמיד מסובך ונמאס.." "ואולי במקרה ייגמרו החיפושים, ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים.." אממ, זה מה שעלה לי כרגע..

danieltr

New member
ממממ...

"ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח..." "מה שעוד לא נגמר יהיה פה מחר..."

Effoliation

New member
..../images/Emo210.gif

"יש בי ילדה קטנה ואיש מחפ, מספיק לו 2 כוסות והוא נפתח.." "אז עדיין חולמת ועדיין רוצה" "ומי זה אמר שאישה לוויתן זה דבר לא שביר.." תסתכלי בחתימה שלי

:)

ציטוטים מתוך השירים של עברי :) "מתחמם,מתחמם לי המוח מתקרב עד שבא לי לצרוח מספיק" "אהבה שלי שקשה בשבילכם היא טובה בשבילי אז היום אני לא נותן לה ללכת" "זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום עם מי לישון, מתי לקום ואיפה הזהות שלנו?" "אז אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב" "אם לא היא אז אף אחת יותר טוב כלום מכמעט" "ואיפה הפסקתי לחשוב ונתתי לרגש לברוח כי ככה חשבתי זה טוב שללטף זה מקצוע" " כשהכל יעבור, ואתה תישאר הכאב העקשן הזה יתחלף באחר" חחחח יש עוד מלא :) מקווה שעזרתי

../images/Emo9.gif

"מותר לך לבכות לפעמים, כשמשהו נשבר בך בפנים..." "קל הרבה יותר לפחד ביחד" "זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום" "הכי קטן הוא גם הכי רועש והכי חכם הוא גם הכי טיפש" "תזכרו שיש אנשים קצת יותר חלשים" "עוד תגלה שהעולם רגיל. שהקירות שלו מחומר שאפשר למעוך" "הוא לא רואה כשטוב ושכולם שמחים. כשהפנים שלו בשקט נשרפים" ולא משפט אחד אבל....- "תנסה להבין את המים שזורמים במורד הנהר מה שעוד לא נגמר יהיה פה מחר..."
ונכון שהסיבה של השרשור הזה קצת מטופשת(נו, מחפשת משפטים לכתוב באיסיקיו
) אבל הוא יכול לצאת שרשור ממש ממש יפה....

למעלה