ציטוטים שלא ישכחו, 7
שלום כולם!! בעודי תקועה בבית, במצב מחלה, ניסיתי להסיח את עצמי מלחשוב בסחרור למה הייתי חייבת לאכול אתמול בערב ומה אסור לי לאכול יותר בחיי, ואז נזכרתי שכבר די הרבה זמן לא פירסמתי את פינתי היפה והחמוגה, והציטוטים כל כך משעשעים..... אז לכולם, הנה הסיבוב השביעי, ציטוטים שלא ישכחו לעולם מאת להקתנו החביבה ****************************************************************************** אין לקרוא את הציטוטים בלי להיזכר בפינה!! כל אוהבי מייקל ג'קסון מתבקשים ברב טובם לא לקרוא את הפינה היום, וכן, אני יודעת שזה הגילטי פלג'ר שלכם! **************************************************************************
ריצ'י: מעריץ זה מישהו שאוהב את הלהקה ויודע מה טוב בה, כלומר, הוא חייב לאהוב אותי, וג'ון, שלא תתחיל לומר שאתה אוהב אותי! דייב:חסר לו! כי אחרת הוא יכול לשכוח מ.. ריצ'י: ממה??? ממה בדיוק??? לא, אני רוצה לשמוע!!! איכס, אמרתי לשמוע, לא לראות!!!! מה אתן צורחות? מעריצות מגעילות!!!! טוב, אם התדרדרנו עד כדי כך....... (מוציא צילום בגודל אמיתי של אדון .ק. ושם אותו על הבמה) עכשיו אתם שותקים??? אוף!!!
ריצ'י: (מדבר בטלפון) הלו... כן... אפשר את דייב? תקשיב, יש כאן מישהי שלא מפחדת מסודות של אנשים, יודעת לשחק כלומר לא תרגיש שהיא לא נמשכת אלייך ואולי לא תבגוד בך.... מעוניין? דייב: תקשיב, ריצ'י, אתה ממש מגזים! אני לא חושב שדבר כזה יכול לשמור סודות או להימשך לאנשים, אבל אם אתה כל כך לא רוצה את החולצה שאתה לובש, אז אני אקח אותה!!!
ג'ון: היי, אל תיגעי בבן שלי!!! ג'סי... ג'סי.. אתה חיי???? ג'סי!! תענה לי... תענה לי או שאני אתחיל לשיר!!!!!!!
גבי: אוי, אבא, אתה בסדר? אל תפרק את הלהקה, בניתי על זה שתמשיכו לנגן עוד מאה שנים ואז אני אצטרף אליכם במקום דוד ריצ'י... דוד ריצ'י, אותך אני אשים במקום דוד ג'ון, ואת דוד ג'ון אני אשים במוזיאון השעווה כי הבובה שלו שם ממש לא עדכנית!!
דייב: זה השלייקס שלי! למה אתה גונב ממני בגדים? אני צריך לגנוב כאן דברים!! מה הצעד הבא, תתחיל לנגן בקלידים במקומי? תמזמז את עצמך במקומי?????
ג'ון: אוי, ריצ'י, מהר, תציל את הבגדים שלי!!!!!!!! תציל את הדברים שלי!!! תציל את דייב.... לא, רגע, בוא נעשה סדר, כי יש לך רק שתי ידיים, הכי חשוב שקודם תציל את הדבר שאני הכי אוהב, הבגדים שלי
(יו סוףסוף עוצר את ריצ'י על פשעי האופנה) יו: אני מצטער ג'ון, זה צו מבית המשפט, אני לא יכול לעצור את זה... זהו יום חג!! למראה השמחה, אני אפילו אסיר את משקפיי!! אה.... בעצם.... אני לא כל כך שמח
ג'ון: המילה מגניב הומצאה כדי לתאר אותי ריצ'י: ג'ון, אתה ממש לא מגניב, אתה מעליב את רמת האינטליגנציה של המעריצים שלנו כשאתה אומר דברים כאלה בפומבי ********************************************************************* וכמובן, הציטוט האהוב הוא האחרון, אין לי מושג למה אני אוהבת אותו כל כך..... אז כתמיד, גם היום אנחנו אומרים תודה לישראלי כלשהו, והיום, תודה לכל מי שרב על ג'ון!! משאיר יותר ריצ' ודייבי בשבילי!!!! חוץ מזה, בואו נגיד את זה אחת ולתמיד, סבבה, ג'ון יפה, אבל אני מעדיפה הרבה יותר גבר שאין לו מצבי רוח מתפרצים, ויודעים שריצ'י תמיד נחמד למעריצים שלו, ולא רק
שלום כולם!! בעודי תקועה בבית, במצב מחלה, ניסיתי להסיח את עצמי מלחשוב בסחרור למה הייתי חייבת לאכול אתמול בערב ומה אסור לי לאכול יותר בחיי, ואז נזכרתי שכבר די הרבה זמן לא פירסמתי את פינתי היפה והחמוגה, והציטוטים כל כך משעשעים..... אז לכולם, הנה הסיבוב השביעי, ציטוטים שלא ישכחו לעולם מאת להקתנו החביבה ****************************************************************************** אין לקרוא את הציטוטים בלי להיזכר בפינה!! כל אוהבי מייקל ג'קסון מתבקשים ברב טובם לא לקרוא את הפינה היום, וכן, אני יודעת שזה הגילטי פלג'ר שלכם! **************************************************************************