ציטוטים..עזרה !

yaelon12

New member
ציטוטים..עזרה !

אהלן :) יש לי בקשה קטנה אך חשובה אני אשמח אם תכתבו לי כאן כל מיני ציטוטים שאתם אוהבים משירים של הלהקה שמדברים על אהבה.. בעיקר אהבה נכזבת אם אפשר. ומי שמרגיש שיש ציטוט יוצא דופן ביופיו אבל לא של הלהקה אלא של אחרים, מוזמן לכתוב בכיף. תודה רבה!!!

sok777

New member
You're Music Shite It Keeps Me Up All Night

סתם. אני אחשוב ואחזור אליך.

imry100

New member
עד עכשיו...../images/Emo108.gif

אין לי מושג מה זה shite, זה קשור ל
? וואי אני נשמע דביל וגרוע באנגלית, בקשר לדביל אני די מסכים!!!

sok777

New member
זה בערך

אותו דבר. לא בדיוק. זה פשוט מילה רעה
.. זה גם מבטא שיט [לא חרא אלא פשוט שיט כמילה רעה.. עצבנות וכד'].

sok777

New member
../images/Emo207.gifמגזין גיטרה גרמני

אואזיס מופיעים במגזין גיטרות גרמני ומוצגים כ"אגדות". באנגלית זה נשמע יותר טוב אז פשוט אגיד את זה - Legends. הנה השער של העיתון [אהה.. התמונה מצורפת :)]

Y System

New member
הם אף פעם לא היו חזקים במשפטים על אהבה

אבל מצד שני זה כל כך חרוש שזה פשוט נמאס לגמרי. מה רע במשפטים שמשאירים חותם? משפטים שנכונים לתמיד? לא חסרים להם כאלה..

rabeat

New member
הו, הם כל כך יפים../images/Emo99.gif

Legends. כל כך. מה עוד כתבו עליהם?היה ראיון?..

sok777

New member
אה, כרגע לא ידוע לי

ראיון אני די בטוח שלא היה, אבל כתבה הייתה עליהם די בטוח. אני אנסה להשיג!

LetThereBeLove

New member
מה זה...? כתבה חדשה עם תמונה ישנה?

מוזר... ועוד על השער! חח ליאם כזה חמוד שם

RoySupernova

New member
Don't Go Away כמובן..

אולי זה לא בדיוק אהבה נכזבת אלא נסיון להציל את האהבה, אבל יש פה קטע של פרידה שהם מנסים לעצור..: A Cold and frosty morning there's not a lot to say About the things caught in my mind As the day was dawning my plane flew away With all the things caught in my mind And I wanna be there when you're... Coming down And I wanna be there when you hit the ground So don't go away say what you say But say that you'll stay Forever and a day...in the time of my life Cos I need more time yes I need more time Just to make things right Damn my situation and the games I have to play With all the things caught in my mind Damn my education I can't find the words to say About all the things caught in my mind Me and you what's going on? All we seem to know is how to show The feelings that are wrong תבדקי את המילים של כל השיר, זה הבחירה הכי קרובה למה שביקשת.. לאואזיס אין יותר מדי שירים שמדברים על זה, למרות שאני חושד שגם הפזמון בדונט לוק באק אין אנגר אולי מדבר על זה, בד"כ הם אלה שנפרדים מהצד השני (married with children, אולי listen up) או שאומרים לצד השני שהם ביחד לנצח (live forever, stand by me, wonderwall, stop crying your heart out)

למעלה