ציטוטים נבחרים!
ס: ימינה, יש לך פנייה ימינה, פני ימינה, אחכ' ימינה. אני: אבל אין ימינה. ג: סתמי! א: טוב, איפה את? מה את רואה? אני: עצים. א: עצרי שם, איזה רכב יש לך? אני: לבן. א: איזה רכב יש לך? אני: מיציבושי. א: א יז ה ר כ ב י ש ל ך ? אני: "מיציבושי בלאנו לבנה"!!! אני: רמזור אדום, אופס' עברתי. א: זו את? אני: כן. א: עצרי! אז עצרתי! (כביש של שישה נתיבים, שניים ימינה שניים אמצעיים ושניים שמאלה. אמר לי לעצור לא? עצרתי. (אמצע הכביש). (תוך כדי התעלמות מופגנת מהעובדה שכמעט דרסתי את א. וג.) ג: יא )$$)%$$#@$#
$#)($#$
מה את חושבת שאת עושה? $*$$#*@##@ ותגיעי לרמזור ופני שמאלה... והצביעה עם האצבע המורה על צד שמאל ועשתה לי אצבע משולשת עם האצבע האמצעית. אז פניתי שמאלה. (אני בנתיב האמצעי נכון)? אז הפנתי את הרכב לצד שמאל לכל רוחבו של הכביש ... במצב נורמאלי רכבים עומדים בטור, אז לא!! הרכב שלי עמד לכל רוחב הכביש על כל ששת הנתיבים עם הטייה קטנה שמאלה........... (אמרה לי שמאלה) לא? ג: יא )$)#$#$
אחת את $#)($#$_#)@@@
#$@#!!!! איפה זה צד ימין?
איפההההההה איפהההה יא @#$#@$()!!! המשך יבוא...
ס: ימינה, יש לך פנייה ימינה, פני ימינה, אחכ' ימינה. אני: אבל אין ימינה. ג: סתמי! א: טוב, איפה את? מה את רואה? אני: עצים. א: עצרי שם, איזה רכב יש לך? אני: לבן. א: איזה רכב יש לך? אני: מיציבושי. א: א יז ה ר כ ב י ש ל ך ? אני: "מיציבושי בלאנו לבנה"!!! אני: רמזור אדום, אופס' עברתי. א: זו את? אני: כן. א: עצרי! אז עצרתי! (כביש של שישה נתיבים, שניים ימינה שניים אמצעיים ושניים שמאלה. אמר לי לעצור לא? עצרתי. (אמצע הכביש). (תוך כדי התעלמות מופגנת מהעובדה שכמעט דרסתי את א. וג.) ג: יא )$$)%$$#@$#