ציטוטים נבחרים!

levona

New member
ציטוטים נבחרים!

ס: ימינה, יש לך פנייה ימינה, פני ימינה, אחכ' ימינה. אני: אבל אין ימינה. ג: סתמי! א: טוב, איפה את? מה את רואה? אני: עצים. א: עצרי שם, איזה רכב יש לך? אני: לבן. א: איזה רכב יש לך? אני: מיציבושי. א: א יז ה ר כ ב י ש ל ך ? אני: "מיציבושי בלאנו לבנה"!!! אני: רמזור אדום, אופס' עברתי. א: זו את? אני: כן. א: עצרי! אז עצרתי! (כביש של שישה נתיבים, שניים ימינה שניים אמצעיים ושניים שמאלה. אמר לי לעצור לא? עצרתי. (אמצע הכביש). (תוך כדי התעלמות מופגנת מהעובדה שכמעט דרסתי את א. וג.) ג: יא )$$)%$$#@$#
$#)($#$
מה את חושבת שאת עושה? $*$$#*@##@ ותגיעי לרמזור ופני שמאלה... והצביעה עם האצבע המורה על צד שמאל ועשתה לי אצבע משולשת עם האצבע האמצעית. אז פניתי שמאלה. (אני בנתיב האמצעי נכון)? אז הפנתי את הרכב לצד שמאל לכל רוחבו של הכביש ... במצב נורמאלי רכבים עומדים בטור, אז לא!! הרכב שלי עמד לכל רוחב הכביש על כל ששת הנתיבים עם הטייה קטנה שמאלה........... (אמרה לי שמאלה) לא? ג: יא )$)#$#$
אחת את $#)($#$_#)@@@
#$@#!!!! איפה זה צד ימין?
איפההההההה איפהההה יא @#$#@$()!!! המשך יבוא...

SPHINX האחת

New member
שכחת פרט קטן מאד....

רק תסבירי לנו למה רכבים התחילו לנסוע ברוורס .....? זה חלק מחוקי התנועה לשמירת מרחק ?
כן כן חברים....החוקים שלבונה נוהגת קצת משתנים......קילומטר אחורה בהיסטריה
תגידי בובעעעעע ...יכול להיות שגם ה-GPS קצת נלחץ ממך ? .......... מה שבטוח ג' נלחצה מאד עד כדי כך שחזרה ברגל הביתה חחחחחחחחחחחח אין כמוך

levona

New member
אין כמוני

ומזל שאין ברוך השם שאין תודה לאל שאין באמת ובתמים.. עד שג. האירה את עיניי האמנתי שיש לי מיציבושי בלאנו! ולגבי ה- GPS.. זרקתי אותו, הוא מקולקל!! הוא כל הזמן אומר: "חישוב מסלול מחודש". די נמאס לי!

SPHINX האחת

New member
את שוב מתעלמת מהעניין.....

אני גרה שם שנים ,לעולם לא ראיתי אנשים נוסעים ברוורס הסבר בבקשה .

levona

New member
תראי

נכון לפני שהגעתי היו שני נתיבים? נכון ונכון שכל אחד בכיוון הנגדי? אז כשהגעתי הפכתי את שני הנתיבים לנתיב אחד! ככה זה היה נראה כשהגעתי

חתולהה

New member
בונבונה

בחיי שאנ'לא מבינה מה 0, א ובעיקר ג. רוצים ממך...הם לא כוונו אותך כמו שצריך חיחיחי חחחחחחח יא קרועים מחרישי אוזניים :p

X ר ת ו ר

New member
ציטוט משיר כובש...

''מי נתן לך רישיון ילדה... מי נתן לך רישיון?...''

g i l l i

New member
לא. ול-ג. שלום

הרופאים אופטימיים ומקווים שהם ישובו לשירות במהרה איחולי החלמה להם מצוות סהר

למעלה