ציטוטים מסרטים.

מצב
הנושא נעול.
ציטוטים מסרטים.

מכירים את הסרטים האלה שכולם יכולים לצטט משם...כמו ``אלכס חולה אהבה`` או ``גבעת חלפון אינה עונה`` ואפילו ``חגיגה בסנוקר`` (למרות שלא ראיתי אותו).

אני אישית מעדיף ציטוטים ממערכונים של הגששים.
הייתה לי בבית קסטה פעם ששמעתי אותה אולי 500 פעמים....היו שם כמה מערכונים מוכרים:
1. קרקר נגד קרקר
2. כבד אווז
3. פסטיבל שירי דכאון
4. הנוסעים לחו``ל
5. שירים ושערים

את אותם מערכונים אני מצטט בע``פ כמעט מהתחלה ועד הסוף....

אני חושב שזה גובל בפאתטיות, אך יחד עם זאת.......זה כל כך כיף לשמוע את ההוא ``שמודה לטכנאי השיניים שלו, ד``ר שנהב``.

הודעה זו נכתבה למעשה בגלל המערכון של ה-``כבד אווז`` ששם משתילים כבד אווז....האבא של המושתל מפחד....כאשר הוא שומע כבד אווז, ואז בקריאות הוא אומר: ``שמעון שלי, בפיתה! ואח``כ ישאלו, שאשים עוד קצת טחינה על שמעון? יאללללה הביתה, כי הבית חולים הזה לא מוצא חן בעיניי, וכשאני אומר שזה לא מוצא חן, אז זה לא מוצא חן``

:)

עוד מישהו מהמכורים לאחד מהמערכונים האלו?

*eve*

New member
הרסת אותי כרגע.

לכיתה שלי בתיכון קראו ``מה שבע? מה כמה?``. בכל פעם שניסינו להביע מחאה על נפח החומר למבחן היינו אומרים ``זה מבחן כבד... כבד אווז...``. אז כן, יש כמה אנשים כאלה. ויש כאן עוד שניים לפחות (מהמשוטטים בפורומים...ואני לא מסגירה שמות...) שאני משוכנעת שנקרעים איתי כרגע מצחוק נוסטלגי על השטויות האלה. ודרך אגב, זה ממש לא היה מזמן. זהו, עכשיו חשפתי בפני עוד כמה אנשים מי אני, אבל בשביל הצחוק הטוב הזה היה שווה הכל.

צוש

New member
מי ? מה ? איך ? מוחרקה ?

הגששים - הבדרנים הכי טובים שהיו לנו, אני מכיר את כל המערכונים בעל פה, את הרוב יש לי בבית. הייתי במופע הפרידה שלהם ``גשש ולהתראות``, גם כשאתה מדקלם איתם הכל, הם מצחיקים כל כך... ניתן להם קצת לנוח ואחר כך נשלח להם טיל קרקע קאמבק, אם זה לא יועיל - בטח לא יזיק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה