ציטוטים בקצב

שטותלי

New member
ציטוטים בקצב

ומכיוון שסבלנות חסרה לי מאוד ואני לא רוצה שישכחו את ציטוטי (או הפחד, הפחד..) וגם יש לי הרבה מהם- הנה עוד משחק ציטוטים חדש שאליו עוברים כמה קודמים לא פתורים: 1. "בצמרות שחורות עובר" 2. "את היית נהדרת" 3. "לא תמיד צריך לעוף" 4. "מה חשבת שתמצא?"- עם רמז: זמרת, שיר לא כל כך מוכר (אני חושב..) 5. "גם אם אין בי עוד דבר" רמז שיר מהמוטיב החוזר שלי (מי יגלה מהו?)

גלגלולה

New member
אוף

תן לי לנחש - 5 זה שיר של דני רובס. לא עולה לי בראש כלום, ובטח שוב כשיפתרו את זה אני אאלץ להטיח את ראשי בשולחן מרוב תסכול על זה שלא זיהיתי.

שטותלי

New member
רק אל תטיחי את ראשך בשולחן..

אם ככה אז את טוענת שהמוטיב החוזר שלי הוא...?

שטותלי

New member
אם ככה...

אני בהחלט יכול לאשר את הטענה. יפה מאוד!
זה הזמר שאני הכי אוהב לשמוע, לכן עשיתי כזה דבר.. עכשיו אמשיך עם רעיון המוטיב החוזר- והפעם אחר. אבל קודם כל- מה עם ציטוטי? לא פותרים יותר?
טוב, די! יש לי סבלנות!

trinity triple

New member
יייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!

זאת הייתה שאגת אושר ממני......... מהיום הראשון שקראתי את המשחק הזה התהלך לי המשפט "לא תמיד צריך לעוף " בראש.... והתחרפנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף, טוב הוצאתי אגרסיות, עכשיו אחרי שזה סוף סוף עלה לי .. נרגעתי..:) איך אתה מעצבן אותי.. אתה מוציא ציטוטים, של שירים שאני שומעת 8 פעמים ביום ובכל זאת- אני נתקעת. לא אוהבת את המשחק הזה יותר..:) בקיצור, אחרי כל ההקדמה המייגעת.. 3- "כמה את יפה" דני רובס ועכשיו באמת, באמת , זה השיר שלו שאני הכי אוהבת.. אתה, שטותלי, אתה בחור טוב.. אני ואתה צריכים לעשות ערב דני רובס ביחד..:)

שטותלי

New member
כל הכבוד!../images/Emo127.gif וגם..

אשמח לעשות ערב דני רובס איתך ועם כל מי שירצה לההשתתף. אפשר לשאול..?

trinity triple

New member
באמת צריך לארגן-

מפגש פורומי באחת ההופעות הבאות שלו.. בינתיים ראיתי רק אותי, אותך, ואת גלגלולה, אבל... יש פוטנציאל לעוד...:) ותגלה לנו כבר מה זה 5!!!! גם אני וגם גלגלולה משתגעות כבר!... ואם כבר מדברים על דני, כל מי שרוצה מוזמן לענות.. מה השיר שלו שאתם הכי אוהבים?... שלי, דרך אגב הם "כמה את יפה" ו "שארית".. אבל זה נורא קשה לבחור..:)

שטותלי

New member
וואו! לי יש כמה.. (6...)

1. סלחי לי- שיר מדהים. לדעתי, בכל אופן. 2. איך הוא שר (שיר מוכר ובכל זאת יפה) 3. שארית (גם אני, גם אני..) 4. כוחו של המשורר או עניין של אושר ("אולי היא קיימת רק בראשי...") 5. מחר הוא יחזור 6. אני מדבר הסדר הוא גם סדר העדיפויות (חוץ מאיך הוא שר, שלפי סדר העדיפויות שלי יורד 2 מקומות למטה ונמצא ביחד עם מחר הוא יחזור, אבל לא היה לי כוח עכשיו לשנות..) ואני עוד לא מכיר את כל השירים שלו! בטח אם הייתי מכיר עוד גם היו לי עוד כמה ברשימה של שירי רובס האהובים עלי במיוחד... טוב שלא כתבתי את כל השירים, מה?

trinity triple

New member
אווו אווו...

שכחתי את כוחו של המשורר... יאאא, שיר באמת מדהיםםם.. וגם סלחי לי, אחד מהאהובים בהחלט... אממ.. וסיאנס!! ו.. שלושה!! ואיי, איך שכחתי את שלושה.. טוב, די, אני נכנסת לשגעון, אני אתחיל לרשום את כל השירים שלו.. רק אחד אחרון שאני חייבת להכניס "זה לא אני"... ו.. אולי נחליף שירים? אין לי הרבה במחשב, הכל אצלי בדיסקים, אז אולי נעשה החלפות?.. יש לי בערך 30. תודיע לי או פה או במסרים. ואני מרשה לעוד אנשים לענות על השאלה המקורית שלי...(:)

גלגלולה

New member
אוי, זה קשה

דווקא "איך הוא שר" לא נכנס לרשימה - אבל כמעט כל השירים מהדיסק "בגוף ראשון" כן - בעיקר שלושה, ציפורים כהות עפות לאט מעל העיר, סלחי לי. וגם בדרך אל האושר, וסיאנס, וכוחו של המשורר/עניין של אושר, ועוד שיר שתמיד עושה לי טוב על הלב - מישהו משהו. ואני מדבר, ומכתב קטן שהוא שר עם אופירה יוספי. ומהישנים יותר - דבר לא קרה וקטע מסוכן.. אוי, די, זה לא נגמר... תגידו, מישהו מכיר את "מעמיד פנים" שהוא כתב לאריק סיני ואח"כ הוא שר את זה בכמה הופעות עם שירלי יובל? גם זה שיר שאני אוהבת..

../images/Emo70.gif סתם משהו קטן לתשומת לב ../images/Emo70.gif

אחד מהשירים שגלגלולה כתבה פה, הוא מספר 6 / 8 (אחד מהשניים שלא זיהיתם) בחידון "האוזן השלישית". אני ל-א מ-א-מ-י-נ-ה שלא זיהיתם...

גלגלולה

New member
אוף

בטח הייתי יודעת אם רק היו לי רמקולים. אולי מישהו מתנדב לזמזם לי?

שטותלי

New member
איך יכולתי לשכוח

את "סיאנס", "אני מדבר" ו"דבר לא קרה".. גם "קטע מסוכן" יפה מאוד, אבל בגלל ששמעתי אותו רק פעם אחת בקלטת- אני לא יכול *עדיין* לכלול אותו ב-"הכי" אהובים. על "מעמיד פנים" שמעתי, אבל אני לא חושב ששמעתי אותו. אוף.. אני חייב למצוא עוד הופעה שלו בצפון- ומהר! עדיין לא ראיתי הופעה שלו לבד.. ראיתי רק הופעה אחת שלו- עם דני ליטני. זה גם היה טוב, אבל הייתי רוצה לראות עוד. מישהו יודע אם הוא אמור להגיע למרתף 10 בקרוב? טוב.. סליחה, אם אני מתחיל עם העניינים האלה אני כבר לא בפורום הנכון.. פה זה בכלל משחקי שירים! (מישהו זכר את זה???) אז בקרוב אתן עוד רמזים למשחק שהתחיל את כל השרשור הזה..

שטותלי

New member
אופסי..

שכחתי שאת " אני מדבר" כן צירפתי.. טוב, אז כללתי אותו שוב, ומגיע לו- זה באמת שיר שאני מאוד אוהב.

למעלה