צ'יזבטים

heavenly girl

New member
דולי היא אשתו של צ'אקי במקרה../images/Emo8.gif?

צ'אקי חמוד
.

rogirock

New member
המשך...

דולי עולה על המיטה.. דולי הורגת אותך! זאת גרסה שונה שאני מכירה...

NiKi†a

New member
אני מכירה

שהיא גם הורגת את אמא, את אבא..ואז נכנסת לחדר של הילדה

rogirock

New member
צ'יזבט- בלאדי מרי

(אני לא המצאתי.. אבל זה ממש מפחיד..) לפני 100 שנה בערך הייתה מלכה שקראו לה מרי. למלכה הייתה מחלת דם רצינית שכל הזמן גרמה לה לדמם. כך שכל הזמן היו הורגים בשבילה חזירים והיא הייתה שותה את הדם שלהם כדי לא למות. יום אחד פרצה מלחמה. והתחיל שלטון חדש. לא ברור למה או איך אבל המלכה הושלכה לכלא. בכלא, לא סיפקו לה דם חזירים. יום אחד, אחד השומרים עבר ליד התא שלה וראה שלולית גדולה של דם, ומרי לא הייתה שם. האגדה מספרת שמי שמסתכל במראה בדיוק ב-12 בלילה ביום שישי ה-13 ואומר מול המראה שלוש פעמים- "בלאדי מרי"- בלאדי מרי תצא אליו מהמראה ותשתה לו את הדם. חבורה של חמישה נערים שמעה את האגדה והחליטה לנסות את זה. הם שלחו את הקטן מביניהם לחדר חשוך, מלא נרות, עם חלון קטן כדי שיוכלו לשמוע את הצרחות שלו... הנער, עמד מול המראה ובמעט היסוס אמר "בלאדי... מרי..." פתאום! כל הנרות כבו, בלי שהייתה רוח. נשאר רק האור החלש של החלון הקטן. בפעם השניה שהוא כבר התחיל לפחד והוא אמר "ב..בלאדי... מ..רי..." פתאום נראתה דמות של אשה זקנה במראה. היא נראתה גוססת... בפעם השלישית הוא כבר רעד כולו, אבל רצה להוכיח לחברים שלו שהוא יכול ושהוא לא מפחד. אז הוא אמר- "ב..בל... בלאדי.. מ.. ר.. מרי..." ויד נשלחה מחוץ למראה ותפסה לו את הפנים. הוא התחיל לצרוח בכל כוחו עד שחבריו חילצו אותו משם. והיום... היום אותו נער שעמד מול המראה ב-12 בלילה ביום שישי ה-13 בחדר חשוך ואמר שלוש פעמים מול מראה "בלאדי מרי" נמצא בבית משוגעים ויושב בכסא גלגלים. והוא לא אומא כלום חוץ מלחשושים כאלה- "ב...לא.. די.. מ.. רי..."

milkshakit

New member
אחלה צ'יזבט ../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif

תביאו עוד כאלה אם אפשר

rogirock

New member
../images/Emo51.gif תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ולי סיפרו את בחושך... בחוץ... זה היה מפחיד...

rogirock

New member
לאף אחד לא אכפת?...

מהצ'יזבט שלי
לקח לי מלאא זמן לכתוב אותו... חח

חלי13

New member
אה יופי

כתבו כתבו צ'יזבטים.. יום שני טיול לקיסריה.. ועושים מדורה וצריך קצת צ'יזבטים:p

stu from scream

New member
XD חלי,

את מוזמנת להשתמש בשלי... בואי רק נקווה שלא תגלי שחמישה מחברייך היו מתים גם הם

phrizer

New member
מצטער

מצטער, שכחתי את הציז'בט. אני לא יספר צ'יזבט בסוף אלא אם כן אני יזכר.

R y a n O

New member
פעם שמעתי

שבשלושה גברים ותינוקות גם צולם ראש של ילד באחת הסצנות, מביט מאחד החלונות... היה בירור עם ההפקה שלא היה שום ילד בסביבה - התברר שכנראה צולמה רוח... שמעתם על המקרה הזה?

זה מזכיר לי משהו שראיתי פעם../images/Emo121.gif

זו מצגת של פאוור פוינט שפעם שלחו לי והיא פשוט מצמררת... היא מכילה תיעודים מצולמים של רוחות רפאים ואני לא צוחק

heavenly girl

New member
אוי......./images/Emo121.gif

מכירה את המצגת הזאת כבר מלפני שנתיים. סתם שטויות,בעיני. אני ממש לא מאמינה לזה. זה ממש לא בעיה "להשתיל" שם רוחות-רפאים
.

למעלה