ציור

hadad1

New member
ציור

רציתי להראות לכם משהו שציירתי נראה מי ינחש מי זה , סתם ,איך יצא?

דליה שאלה לי אלייך.....

לא נעלבת מהיחס המשפיל של שלמה ארצי אליך באלבום" לילה לא שקט" כאשר ארצי שר: " אך הפוליטקיה כבדה מדיי, כמו השדיים בחוצה של דליה, זה שגרה בכפר עין הוד"??? דליה לדעתי שלמה ארצי יש לו מזל שהוא שלמה ארצי, כי אחרת.....אני אישית הייתי מתנפל עליו , לא יפה לדבר ככה....

משפיל???????????

אני עד היום בדיכאון שהוא רק שר על זה, ולא עשה משהו בנידון....

דליה מכפר עין הוד.....

דליה הוא באמת זמר מצויין, ואפילו יצא לי לפגוש אותו. הוא הגיע בשנה שעברה לקרית גת ( זה היה במסגרת פרוייקט ציונות 2000 בו נטלתי חלק), לפני ההופעה שלו נפגשנו ( חניכי ציונות 2000) איתו , ואל תעלבי הוא נראה כמו מסטול, ונראה לי שהוא לבש גם פיג´מה....והרשה לעצמו להוציא סיגריה באמצע הפגישה (ישבנו במעין מעגל גדול של 25 בני נוער) ואמר שישן רק שלוש שעות במשך כל הלילה... בקיצור עוד לפני זה אהבתי אותו ( לא שרוף כמוך), סליחה את השירים שלו, אבל בניגוד אליך אני לא יודע מה זה שרוף, או במילותייך פחמים....,, פרטי קצת... נ.ב אגב נכון בשיר "חום יולי אוגוסט" יש שורה : וקניןהגיע לפלוגה, אלוף קרית גת.... תאמיני או לא...----אני מקרית גת ושם המשפחה שלי הוא וקנין.... והרבה פעמים באים ושואלים אותי אם ברחתי לבית גוברין---נמאס כבר.................. ....... אם את יודעת לאיזה וקנין מקרית גת הוא התכוון אז תעני לי בהקדם האפשרי... תודה מראש....

אז ככה

על ועקנין, אני יודעת רק מהשיר. אתה רוצה שאני אפרט לך מה זה שרופה? תשמע, אני יודעת שהמקרה שלי הוא עצוב במיוחד, כי חיי מתבססים על שלמה, כאילו, אם הוא הולך - גם אני הולכת..... זה אומר שבכל דקה פנויה שלי אני שומעת אותו, מוכנה להוציא סכומי כסף ענקיים למרות שאין לי על כל אפצ´י שהוא עושה, ועקרונית, חולמת עליו בסביבות ה 27 שעות ביממה..... פשוט, כל מה שהוא עושה אני מכניסה אותו אוטומטית להגדרת "מושלם", (יש מקרים מיוחדים שאני סולחת לו על פאשלות, כמו "להציל אותך") ובקיצור, אני מתחילה להצטער שסיפרתי את זה, כי עכשיו כשאני קוראת את זה, זה נשמע לי ממש, אבל ממש מקרה מצער, שדורש אישפוז דחוף.

דווקא להציל אותך שיר לא רע.....

למה את קוראת לשיר "להציל אותך" פאשלה לדעתי זה שיר לא רע בכלל, נכון שהיו לו שירים יותר טובים, אבל זה בכלל לא גרוע...... פשוט עדיין זה צריך להכנס לנו לראש..... ובקשר לוקנין, בבקשה תורידי את הע´ כי זה וקנין, ולא ועקנין.... ואם תוכלי לברר. אז בררי.........אני חייב לדעת.....הוא לא סתם כתב את זה....

אדוני

זה ועקנין וזה בדוק. ו"להציל אותך", ניסיתי וניסיתי, בכיתי וניסיתי, אפילו הקלטתי את זה בלופים אינסופיים על קלטת ושמעתי את זה נון סטופ, והגעתי למסקנה שהשיר הוא פאדיחה לשלמה. וזכותך לחשוב אחרת (????????????)

בן בן!

New member
רונצ´וק

מה יש לך מ"להציל אותך"??? בסדר, נכון שזה שיר קצת מאכזב בהשוואה לפנינים שהוציא בחייו, אבל זה לא שיר גרוע.

דליה....

דליה תחשבי על זה ככה שבהופעה הוא לא יכול לשיר , ועקנין, אלוף קרית גת...הוא שר וקנין הגיע לפלוגה, אלוף קרית גת בלי הע´...., ככה לפחות זה נשמע... ובקשר לשיר "להציל אותך" אולי חוץ מהקטע באנגלית שלא הבנתי את המטרה שלו, השיר לא רע בכלל...- הוא קליט ביותר...-נכון שהיו שירים טובים יותר, אבל זה לא אומר שהשיר הזה הוא גרוע.... את פשוט ( למרות מה שאת מתארת ) עדיין צריכה לשמוע אותו עוד כמה פעמים....( כנראה אים לך אוזן מוסקלית מספיק טובהה) אגב לפי מה שני הבנתי זה השיר הכי טוב באלבום שלו שהולך לצאת בפסח אם אני לא טועה

דליה....

דליה תחשבי על זה ככה שבהופעה הוא לא יכול לשיר , ועקנין, אלוף קרית גת...הוא שר וקנין הגיע לפלוגה, אלוף קרית גת בלי הע´...., ככה לפחות זה נשמע... ובקשר לשיר "להציל אותך" אולי חוץ מהקטע באנגלית שלא הבנתי את המטרה שלו, השיר לא רע בכלל...- הוא קליט ביותר...-נכון שהיו שירים טובים יותר, אבל זה לא אומר שהשיר הזה הוא גרוע.... את פשוט ( למרות מה שאת מתארת ) עדיין צריכה לשמוע אותו עוד כמה פעמים....( כנראה אים לך אוזן מוסקלית מספיק טובהה) אגב לפי מה שני הבנתי זה השיר הכי טוב באלבום שלו שהולך לצאת בפסח אם אני לא טועה

אוי נו, על מה אתה מתווכח

השם הוא "ועקנין" כתוב גם בחוברת של "חום יולי אוגוסט" וככה גם כותבים. חוץ מזה, מה הקשר אוזן מוזיקלית טובה??????? זכותה לא לאהוב את השיר, ולא צריך לכפות דעות על אנשים אחרים, נקודה.

Az_24

New member
מצחיק, אבל אתה מגן עליה כאילו...

והיא חברה שלך! חחחח

מגיקל

New member
זה מעולה!

ממש כשרוני... אתה מצייר רק בעיפרון? גם אני ציירתי כמה פעמים את שלמה, אני כל היום רק שומעת שלמה ארצי, וחוץ מזה אני לא יכולה להיפרד מהעיפרון, אז לצייר את שלמה זה שילוב די מתבקש...
אני אשמח לראות עוד ציורים שלך
מגי

למעלה