ציור

לוניד

New member
ציור

+חדשה כאן.
אשמח לקבל תגובות.

pillit

New member
ברוכה הבאה

ציור נחמד מאוד אהבתי את השליטה בצביעה ביחוד של גוון העור. המכנסיים מטופלות היטב, חוץ מזה שממכנסיים מקומטות כל כך- הייתי מצפה שישתפלו יותר נמוך- עד למעבר לקו השרוכים מה עוד שהנעליים קצת נמוכות, ושיפול המכנס יכול לעשות רק טוב. השיער נחמד- אם כי דליל ורק הפרצוף המטופש שלה- ממש מרגיז אותי והחולצה שחורה מדי. אפשר להוסיף קצת הבהקים בקמטים. הכתפיים ישרות מדי ( במקום שינטו כמו המתניים) ובעוד היד שעל המותן מטופלת ועשויה כה טוב- הרי שהיד שמאחור- מוזנחת ונראית רע. אשמח לראות עוד ציורים כדי להבין אם ההבדלים הגדולים שבטכניקה נובעים מחוסר נסיון, או סגנון הרבה בהצלחה ושוב- ברוכה הבאה.

j i m m y

New member
אה.. כתוב כאן שזה בחור מקנדה.

About the Author Kern is a big grey fluffy neko that lives in Canada and likes to lure artists to his house with shinies, trapping them in his basement to work for him, feeding them pepsi and cookies. There are also lots of Chibis there that tied him up and put him in the closet, but they're gone now because my almighty sugar chibi shrine killed them.

OrrKislev

New member
אתה רציני?!

או שזה מן בדיחה? למה שהיא תשקר בכלל? אני לא מבין מה קורה. בכל מקרה - הצביעה ממש מגניבה, ובאמת אני פשוט עם פילית, אין לי כח לחשוב מעבר לזה.

j i m m y

New member
כן, גיליתי את זה ממש במקרה

כשנכנסתי ללינק מהכרטיס האישי שלה. ובאמת הצביעה ממש מגניבה.

לוניד

New member
יש כאן אי הבנה

קרן, הבחור מקנדה, הוא בעליו של האתר www.drowtales.com, שזה וובקומיקס אחר לגמרי. האתר שלי פשוט על הסרבר שלו.

המקטרג

New member
זו היא ציירה...

אני נכנס כל שבוע לשרשור ציורים בפורום מנגה ואנימה רק בשביל לראות הדמויות שלו... ומגיב בשם אחר

המקטרג

New member
היי!

אני מכיר אותך מפורום מנגה ואנימה (יש לי כינוי אחר שם) אני תמיד אוהב את הציורים שלך! איכשהו, את לקחת את ג'סי וג'יימס, וציירת אותם כזוג מרושעים שלא נראו... ממש אהבתי את זה. גם הצביעה מעולה, בדרך כלל אני לא רואה ציורים צבועים שלך, חוץ מבשחור לבן...

talshani9

New member
יפה לאללה, ויש כאן טאץ'

לעיצוב אופנה. אשמח לראות עוד עבודות.

למעלה