ציור

ציור

שלום,
איפה לומדים ציור?
מה סדר הלימוד? למשל, אני חושב שהבנתי שלומדים קודם רישום, ומה אח"כ?
האם ציור זה תחביב יקר?
לדעתכם, אפשר להתחיל בגיל מתקדם?

שאלתי המון שאלות... תודה מראש לכל המשיבים.

רפאל 50

New member
לימוד ציור

לומדים ציור בהמון מקומות בחוגים מתנסים מורים פרטיים וכו לכל מורה יש שיטות משלו וגם רמת הלימוד בהתאם מניסיוני אכן קודם צריך ללמוד רישום ברמה טובה ורק אחר כך לעבור לצבע אפשר ללמוד בכל גיל והעלות בהתאם לצורת הלימוד בחוג עם מספר רב של תלמידים העלות זולב יותר אך רמת הלימוד נמוכה יותר כי למורה אין זמן ללמד באןפן יסודי בשיעור פרטי עלות יותר יקרה אך הלימוד יסודי ומובנה והרמה בהתאם רפאל 50

roni yoffe

New member
איפה בתגובות שלו הוא ציין שהוא מהקריות?

לפני שעניתי לו את התשובה לגבי במחיר....

אנסה להבהיר את כוונתי

הצורך ליצור לא בוער בעצמותיי וואן גוך כבר לא אהיה, אני בס"ה רוצה לפתח עוד תחביב לשעות הפנאי, לא למטרת פרנסה אלא להנאה בלבד. אם מישהו יכול להמליץ על מסגרת מתאימה באזור הקריות אהיה אסיר תודה.

תשובות שחלק ממילא כבר ענו לך

איפה לומדים ציור? - איפה שרוצים, אם זה רק להנאה פרטית ולא להתמקצעות כפי שכתבת למטה, אז הייתי עושה חיפוש בגוגל ומהמרת על התוצאות. או שתלך לרפאל שהציע פה את עצמו (יצא לי להכיר שניים שלמדו אצלו והיו מרוצים).

מה סדר הלימוד? - כן, קודם הכי טוב להתחיל מרישום, אח"כ מה שבא לך. או להמשיך להתעמק ברישום, או לעבור לצבעים איזה שבא לך. וזה גם תלוי במורה.

האם ציור זה תחביב יקר? - בהתחלה כשאתה מתחיל מרישום אז לא מאד. אבל בהמשך, תלוי בכיוון שתבחר. למשל צבעי שמן וכל מה שנלווה אליהם זה יקר.

האם אפשר להתחיל בגיל מתקדם? - כן, בוודאי.

בהצלחה :)

aharonavsha

New member
אני מציע לך ללמוד מחוברות או ספרים. זה הכי

זול והכי יעיל. חוברת עולה 30 ש"ח
וספר 60 ש"ח פלוס מינוס.
כך כולם עושים.

למעלה