ציור...
ר רינת4 New member 3/7/03 #6 הציור של פאב יצא לך ממש יפה!! באמת!! אבל גייל יצא לך...קצת חסר פרופורציות.(מקווה שלא איכפת לך שאני אומרת).
הציור של פאב יצא לך ממש יפה!! באמת!! אבל גייל יצא לך...קצת חסר פרופורציות.(מקווה שלא איכפת לך שאני אומרת).
N netaK New member 3/7/03 #7 יאאא תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ואת עוד עדינה....אמרתי למיקה שהוא נראה מוזר נורא ולאירית שהוא looks like shit (הציור של גייל)
יאאא תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ואת עוד עדינה....אמרתי למיקה שהוא נראה מוזר נורא ולאירית שהוא looks like shit (הציור של גייל)
Q Queen From Mars New member 3/7/03 #10 סחתיש נטע! הציור של גייל יצא: מ-פ-ח-י-ד פאב יצא מקסים! ואני חושדת פה במשהו
J justagirl182 New member 3/7/03 #11 שאמרת מוזר.. לא חשבתי שעד כדי כך! ה נראה כאילו הוא תרנגולת שעבר מתיחת פנים או משהו, חחח זה יפה כאילו, אבל ממש ממש מטריד פאב יפיפה כמובן
שאמרת מוזר.. לא חשבתי שעד כדי כך! ה נראה כאילו הוא תרנגולת שעבר מתיחת פנים או משהו, חחח זה יפה כאילו, אבל ממש ממש מטריד פאב יפיפה כמובן
G GaleOholic New member 3/7/03 #13 נצל"ש DROOLING../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif נושנושון לבד לבד לבד מוהאהאהאהאאא....
ל לילי 22 New member 3/7/03 #15 שרון תודה פשוט מקסים../images/Emo99.gif וטוב שהחלפת לו את צבע החולצה לשחור, ME LIKE IT BETTER !
S starlight10 New member 3/7/03 #16 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif , מקסים!