ציור שציירתי

ציור שציירתי

ואני מקווה שהוא יעלה....בהשפעת שרה, אני אובססיבית בקשר לסנייפ&טרילוני....אזזז....אממממ....ציירתי אותם....הרקעלא משהו, כי ציירתי אותו בשיעור צרפתית (ובשיעור צרפתית שום דבר לא יוצא טוב! מווהאההאהאאא!) אבל למרות הכיעור, הם די חמודים ביחד...אבל אני חושבת שהגזמתי עם גודל העיניים של טרילוני האומללה :) -ליאת-

LuNaTiC

New member
וואה! אתם לומדים צרפתית?????

אני הולכת לבכות!!!! המ, כן, אני רגישה.. הציור לא עולה אבל הוא ממממש מעולה!!! אהבתי את העיניים דווקא... -ענבל-

pomelit

New member
ליאת - תעלי את זה שוב עם סיומת

נכונה. יש לך שם טעות בשם כנראה, ועולה רק ריבוע ריק ועצוב...

זה עם סיומת נכונה!

עד כמה שאני יודעת....שלחתי את זה לכמה אנשים וזה עבד...הממממ....נראה... אני אנסה שוב... -ליאת-

אוףףףף...

טוב, זה לא הולך....הוספתי ציור של טאגלי האומללה ואני מאד גאה בעצמי שהצלחתי לצייר לה עיניים גדולות בלי שהם יראו בסגנון אנימה או שטויות כאלה (עד כמה שאני מחבבת את הסגנון, אני לא אוהבת לצייר אותו...בוועכסי!). בכל מקרה...לא הולך :( אני אשלח באייסיקיו לכל המבקש.... -ליאת-

ולמי שלא יודע

המכוערת הזו היא הדמות המועדפת עלי באר פי ג`י. שנה שישית ברייבנקלו ^^ (פרסומת סמויה! פרסומת סמויה!) -ליאת-

coolit

New member
בסדר, ליאת, לא נכנסנו..

אבל אולי תסבירי: מה.. אמורים לעשות? להירשם? איפה? שאלה טפשית? לא נורא.

פשוט

תיכנסי לפורומים ותראי מה עושים....יש שם 2 חלקים-אחד, תחרות בין הבתים והשני (שנמצא רק בפםורום הראשי) זה משחק תפקידים נחמד יותר שאת ממציאה דמות אטק...יש הודעה לפרטי דמויות והכל ורוב ההודעות שתצטרכי בשביל הסבר והכל נמצאות בעמוד השני או השלישי של הפורום...ועדיף שלא תהיו שפויים בשביל לכתוב שם כי זה מקום די מוזר ^_^ סיונרה! -ליאת-

coolit

New member
ליאת, מאיפה את בונה את האתר שלך?

אני מתכוונת, לאיפה את נכנסת כדי שייתנו לך עמוד לעשות אתר..

LuNaTiC

New member
המממ

אני לא חושבת שליאת עוד תחזור הערב... אני מקווה שכן.. ליאת חזרי לפורום!!!!! אמ בכל אופן.. אני חושבת שהיא בנתה את זה ב www.ezboards.com -ענבל-

חזרתי למעט זמן...

באזבוארד יש רק פפורומים...את האתר שלי אני בונה בגאוסיטיס עם לירון אםריאט והוא בשלבי בניה. אין בו יותר מידי, אבל היו כמה מבקרים בטאים (אבל אני לא יודעת אם זו המילה הנכונה להשתמש בה בעניין הזה). הוא בכתובת הזו: www.geocities.com/hpfanarts אני כתבתי שם את רוב הטקסטים, בגלל זה הם כאלה מוזרים...סיונרה עד לעוד 12 ימים! -ליאת-

המפ

לא הבנתי שדיברת על הפורומים...אבל יש לי עוד אתר עם קישור לפורומים (שאני מקווה שהארי פוטר קו איל יפרסמו אותו בקרוב עקב שליחת אימייל מלירון אפריאט, לא אםריאט...מצטערת...^^) אדיוס! -ליאת-

Vilia©

New member
ממש חמוד...אבל לא כמוני..איזה....

מגעילה אני נכון?! סתם...אבל ציור ממש חמוד ויפה... אולי נפתח ביחד משרד לציורים עם עיניים גדולות?! מגניב הא? טלי

*lol* מגעילה שכמוך!

לורד החסה יתפוס אותך! מרוואהאהאהאאא! (מזכיר לי שציירתי את לורד החסה וזה מתחבא איפשהו...!) -ליאת-

למעלה