ציור של עמיר

gfxisrael

New member
ציור של עמיר

שלום לכולם, ציירתי את עמיר, וחשבתי שאולי זה יעניין מישהו כאן.

gfxisrael

New member
שלבים בעבודה

אם אפשר למסור לעמיר "תודה" על המוזיקה.

גרציה פ

New member
וואייי כבר ראינו כמה וכמה ציורים של

עמיר, אבל זאת הכי מושלמת מכולם, כל הכבוד לך, ממש יפה ברוך הבא

gfxisrael

New member
הממ..

מחשש לתגובות מהסוג הזה, צירפתי שלבים מתהליך העבודה.

oded6

New member
אחי!

אתה בעל כשרון עצום! איך ציירת!? עם איזה צבעים? לבן ושחור? זה על המחשב? תסביר יותר בפרטות על הציור הזה. . איך הוא נוצר וכל זה. . כי זה נראה עשיתי את זה עם איזה תוכנה. . אבל אני אל מבין בזה. .

gfxisrael

New member
הסבר

תודה, את הציור עשיתי במחשב, בעזרת תוכנה שנקראת פוטושופ, ועט דיגיטלי (במקום עכבר), השתמשתי רק בשחור ולבן (וכל הגוונים שבאמצע). הדרך שבה מציירים במחשב, דומה לדרך שבה מציירים עם עיפרון, רק שלטעמי היא יותר נוחה מכיון שאפשר לחזור ולתקן ביתר קלות. את הציור ציירתי בעזרת תמונה שמצאתי בפורום. מצד אחד פתחתי תמונה של עמיר, ומצד שני דף ריק (קובץ חדש), וככה על-ידי הסתכלות חוזרת בתמונה, ניסיתי לצייר את מה שראיתי, וזה מה שיצא. מקוה שהסברתי את עצמי כמו שצריך.

ziviki g

New member
אם אינני טועה...ואינני טועה!

אפשר מעבר לביקורת המיקצועית על הציור להגיד גם משהו טוב. בכל זאת - ציור מהמם. הלוואי עלי כזה כשרון. אני לא הייתי מגיעה לכזאת מקצועיות גם עם תמונה ודף קופי... כל הכבוד !

עבודת פוטושופ מדהימה...

בדיוק אני מנסה לצייר את חבר שלי לכיתה כך.... (זה שיעורי הבית שלנו...) אתה יכול לעשות לי את השיעורים?

ממש לא....

ציירתי אותו שבוע שעבר והוא ממש התעצבן עלי כי הוצאתי אותו די הומו.... ועכשיו אני מנסה לתקן.... מה אני אעשה שבעיני הוא נראה כמו בחורה? וחוץ מזה ורדונה, איזה כיף שחזרת אלינו!!!!

למעלה