ציור של יאני...

Blade Of Fire

New member
את לעולם לא תהיי כמוני

מווהאהאהאהאהאהאהא

טוב, אני מוחקת את השרשור ../images/Emo7.gif

כל כך הרבה כישרון בשרשור אחד (או בכלל) לא מקובל עליי, זה מזכיר לי שאין לי כזה.
נועה - מקסים, בייחוד בהתחשב בעובדה שיאני אכן בחור קשה לציור.
מותר להעלות לגלריות?

תודה יעל ../images/Emo24.gif

לפחות מישהו אחד אהב את הציור הזה.
את יכולה להעלות את זה אם את רוצה... רק נראה לי שעדיף שאני אתקן את השגיאת כתיב ואסרוק מחדש קודם.

אחכה, אם כך ../images/Emo13.gif

והיו יותר מאחד שאהבו את הציור הזה - אבל הם: 1. מתעצלים להגיב
2. מתייחסים משום מה יותר לצד הטכני - אבל למרות שצריך גם את זה, אין כמעט ציור שאי אפשר לשפר טכנית. העניין מבחינתי בציור, צילום, כתיבה, כל אומנות באשר היא, זה לרתום את הטכניקה להבעת רגש מסוים - יכול להיות יותר קל כשהטכניקה יותר טובה, אבל לא מאסט. במקרה הזה, בייחוד אחרי שראיתי את התמונה שזה התבסס עליה, נראה לי שתפסת את ההבעה היטב.

כבר שמתי את התיקון שלי..

הנה. ולא נעלבתי מהתגובה של מאיה, ביקורת בונה זה דבר חשוב. היה קצת יותר מעצבן כשאנשים לא הגיבו בכלל על הציור ובחרו במקום זה לפרסם ציורים אחרים.
ושוב, תודה.

McBlack

New member
ביקורת בונה זה השם השני שלי...../images/Emo98.gif

חוץ מרחל
ומצטערת אם בכולופן, משהו בתגובה ההיא פגע, אני פשוט בנאדם ביקורתי... אבל את יכולה להיות רגועה, עם עצמי אני מחמירה הרבה יותר
קבלי פרח כי משעמם לי

McBlack

New member
תשמעי, הוא ממש חמוד../images/Emo9.gif

למרות שאין תאורה או זווית נכונה (יחסית למקורית). בתכלס, נראה לי שבחרת לעצמך תמונה די בעייתית מבחינת הצללה...וואלה יופי!
יש לי בעייה עם העין השמאלית (שמאל שלו לא שמאל שלנו^^), במשהו מתחת שם. אבל בגלל שכל מה שאניודעת לצייר זה איש-קו הולך ב-שביל על הר שעל ראשו בית חד-מימדי ומעל עננים והרבה m שאמורים איכשהו להיות ציפורים...אני פשוט גרועה בזה. ככה ש...|סוגדת|

אוו תודה רבה מאיויו! ../images/Emo140.gif

עזרתי לי הרבה. אני באמת חייבת ללמוד לתפוס נקודות אור... אבל אני משתפרת. אתם לא רוצים לראות ציורים שלי מלפני חצי שנה.
נדיר זכתה לראות את הזוועה. :S

McBlack

New member
מתישהו ביום חמישי (אחרי המבחן בהיסט

וריה), תזכירי לי לסרוק&להעלות לפה כמה תמונות שציירתי כשהייתי קטנה...5-7 משהו כזה רק שתדעו, הכישרון שלי לא התפתח מאז
ככה שאת בהחלט מוזמנת לשלוח לפה עוד ציורים

TarwenR

New member
הו נועית ../images/Emo99.gif

את פשוט משתפרת כל הזמן :] זאת תמונה די בעייתית =\

DanieLushka

New member
הנה יאני שלי! ../images/Emo9.gif

ראיתי את התמונה שלו שפונצית שמה פה, והייתי חייבת לנסות גם,אז הנה ניסיתי, לא יצא כל כך דומה, אבל בסדר... אומרים שהוא נראה פה כמו בחורה, אבל שיהיה
הנה כנסו

הערה קטנה לשיפור...

השפתיים יצאו קצת מוזרות. ליאני יש שפתיים הרבה יותר דקות בגלל זה הוא נראה כמו בחורה. (טיפ, השפה העליונה כמעט תמיד יותר דקה מהתחתונה.) ולא הצללת אותן. תראי בתמונה שהשפה העליונה היא כמעט ולגמרי שחורה.

DanieLushka

New member
כן אני יודעת

יש לך מושג כמה פעמים ניסיתי לצייר את השפתיים שלו!@?#!?@\: אני אעלה את הסקיצה עם השתפיים הדקות, הנה לך

McBlack

New member
אוי באמת נכנסתי לציור ואז ההודעה הל

כה לי לאיבוד! ניחא קיצר, השפתיים באמת יצאו קצת רחבות מדי וחסר בהן הצללה, ויש לי בעייה חמורה עם העין שלו, שנראית כאילו היא משתלבת עם השיער באופן לא מחמיא במיוחד. (זה היה מרושע... אל תשנאי אותי
) אבל תכלס, ציור פשושי ביותר!

למעלה