ציור שלי

זה הכי טוב

זה שעשוי בגיר. ממש ממש טוב, מאוד חושני, שימוש יפה בצבעים. ויש מין מריחה כזאתי כאילו שאין פוקוס, יכול להיות שזה ככה בגלל הצילום אבל זה יפה לאללה. מאוד יפה.

SC

New member
POLI הם יפים - רוצים עוד ../images/Emo70.gif

קצת חוות דעת אישית. כמו שכבר אמרתי, יש צורך באימונים רבים במיוחד בנושא פרופורציה ורישום וזה...מה לעשות בא עם הזמן ועם האימונים. עבודות הגירים נחמדות מאוד, אהבתי הכי מכולם את הגוגטסו. הילדה - טובה מכולן באופן יחסי, נראה כאילו הועתקה. יש לך יכולת וזה יפה מאוד, אני ממליץ על ספר אנטומיה טוב לא כמו זה שממנו ציירת את התמונות בגירים. יש בסטימצקי (לא יקר) אם אני לא טועה זה נקראה HUMAN ANATOMY, אני אביא את השם המדוייק. זה ספר חובה לדעתי.

Oleg Silver

New member
למשה

גם אני כמעט אף-פעם לא מצייר פרצוף יכ כאשר מתמקדים בגוף הפנים לא יוצאות יפה בגלל הגודל הקטן שלהם ביחס לגוף. לעומת זאת כאשר מציירים דיוקן ואז הדגש רק על הפנים יוצא טוב כי אז רואים הכל בברור ויש פרטים רבים. הנה דוגמא של ציור שציירתי..

דוקא במקרה הזה

יצא לך מצוין, חוסר הפנים משתלב נהדר עם התחושה שמעבירה הדמות, מפחידה, קלגסית משהו..למה אין לה שייכות? כלומר למה היא מצויירת בפני עצמה ללא סצינת רקע או משהו?

p o l i

New member
פנים

לסילבר יש נקודה . אבל לא מדוייקת כשאני מציירת דמויות אני מעדיפה להתמקד בגוף ולתפוס אותו ולא בפנים וכשאניחושבת על זה בידיוק שלשום הגשתי לתחרות פרוייקט שכולו רק פרצופים שציירתי בגיר (עם הם עדיין בבתספר שלי אני אצלם אותם מחר)

p o l i

New member
אומנות ממוחשבת

בעבודה הזאת זכיתי במקום השלישי ברמת גן תחרות 80 שנה לרמת גן

p o l i

New member
בגלל הפיקסטיב הציורים עם ברק

ובגלל הצילום הפרופורציות לא נכונות

p o l i

New member
הפרצוף הראשון שציירתי בסדרה

(פעם ראשונה שציירתי עם גירים)