ציור שלי

p o l i

New member
ציור שלי

טוב אז הגיע הזמן שתראו כמה עבודות שלי פולי

p o l i

New member
הציור נראה...

חסר פרופורציות אבל זה רק בגלל הצילום והזוית שצילמתי אותו

היי פולי וברוך הבא!../images/Emo140.gif

רק אני עוד לא בירכתי אותך עך בואך לפורומינו המקסים, אז הנה. הציור השני היה המוצלח ביותר בעיני, בהחלט תפסת את הפוזה של המודל בצורה טובה. לגבי הציור השלישי, רואים שהוא ציור בוסר, האם המשכת להתמקצע באקריליק או שנשארת בתחום הרישום?

p o l i

New member
תגובה

לא ממש אני מציירת בעפרונות ובזמן האחרון התחלתי בגירים

p o l i

New member
לא נעים לי להשתלט

על הפורום עם הציורים שלי אז אני יעשה את זה בהדרגה

dorit_c

New member
אני מאוד אוהבת את זה,

מוצא חן בעיני הציור שלך, ההעמדה של המודלים , הפוזות, המנח של הגוף,,, אוהבת דורית

p o l i

New member
../images/Emo18.gif מראש

עקרונית מה שאני עושה הכי הרבה ולא בהכרח הכי טוב הוא לרשום בעפרון נשים בערום ואני עוד הראה לכם כל כך הרבה ציורים ברגע שאני אסיים לסרוק אותן שכל כך ימאס לכם אז קבלו את התנצלותי מראש ותנצלו את הזמן עד אז
פולי

SC

New member
היי POLI

ראשית, כל הכבוד על ההתמדה ועל האהבה לרישומים אבל, יש בעיות פרופורציה ועוד כמה דברים אבל זו ראשית הדרך ווהתחלה של כולם נראית פחות או יותר כך. תמשיכי להתאמן על מודלים, אם אפשר רצוי מודל חי ואם לא אז מתמונות. ודבר אחרון חביב, ככל שתציפי לנו את הפורום בעבודותייך כך הוא יהיה יותר פורה, אז לא להתנצל ולהמשיך לסרוק. תודה רבה

ננהננה

New member
יש כאן כמה ממש טובים

במיוחד אני אוהבת את העבודה שלך עם צבע. יש להם "בשר" ומין נפחיות כזאת של נשים מוצקות. זה יפה. ננה

FreeFeeling

New member
אחותי ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

הכי אהבתי את הציור "גיר 1"

למעלה