ציור שלי... כנסו :)

NeTa141

New member
ציור שלי... כנסו :)

זה לא הכי מושקע, זה שחור לבן וזה לא כזה מיוחד והזוי כמו האחרים... וזה יצא עקום וקצת חתוך בגלל איך שזה צולם חח רק זה מה שיש לי במחשב.. :( http://s57.yousendit.com/d.php?id=35QVFSPGJ3MSGB80K2EUXGXCS תנו דעהה :)

GentlyWeeps

New member
אחלה ציור ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

למרות שיש בי שנאה כלשהי לציורי פיות..

orberman

New member
...

מאוד יפה... אני יגיד לך את האמת כי זה מה שאת רוצה אבל אל תתבאסי, גם אני מצייר כל מיני דברים, לפחות צייתי...לא משנה... לא יודע אם זה מהראשונים שלך?! אבל זה דורש להגיד : בתור התחלה זה נראה טוב, ויצא קצת עקום הציור עצמו של הפייה על הפטריה. לדעתי את צריכה יותר לעבוד על בליטות, עיקולים, ישורים. אור וצל של כל מיני מקומות. והחיבור של האדמה - צד אחד זה כזה שדה של פטריות וליד הפטרייה זה רק קווים ופתאום בא מצד שני דשא ואחרי זה עוד משהו שמה. הציור עצמו יפה יש לו חלקים יפים אבל כששילבת הכל ביחד זה נראה לא מתאים. את מציירת יפה. אם את שמה כל פרט שלעצמו כציור זה יוצא ממש יפה. תציירי אולי רק את "היער" הזה או מה שזה לא יהיה שמה בצד ימין במרכז כל הפרחים והפטרייה הקטנה זה יצא טוב דווקא את זה צריך טיפה יותר להבליט קדימה לדעתי. והפיות...למה הסתרת עם שיער את ה...?! חח סתם. זה יצא שתי פיות שהן לא פרופציונליות אחת לשנייה. זאת שלמטה יש לה ראש גבוהה, וזאת שעל הפטרייה יש לה ראש קטן כזה מעוך חח. הרקע עצמו נחמד השמיים והשמש...השמש עשית את הקרני אור על העיגול של השמש וזה לא נראה טוב תעשי את הקרניין יוצאות רק אחרי העיגול של השמש לא בטוח העיגול. הגוף של הפטרייה הגדולה ממש מגניב שעשית עם המחיקות בצד שמאל של הפטרייה לכל אורכה

NeTa141

New member
אור.. הזכרת לי תמורה שלי!!

ועכשיו חופש ואין בצפר אז בקשה לא להזכיר לי מורים חחח קיצר אתה צודק בחלק ממה שאמרת.. חלק עובדה, חלק עניין של טכניקות וחלק עניין של דעה.. תראה ל2 הפיות בנפרד באמת אין כל כך פרופורציה... אבל אל תשווה את שניהן.. הן בכוונה לא אותו דבר כל כך.. העניין של האור והצל.. צודק.. הייתה לי אבל טעות שצבעתי חזק עם הגרפית כי אז קשה להבהיר את מה שצבעתי.. (אלה אם כן יש לך מחק טוב לזה.. ולי אין) הקטע של הלמטה..בכוונה.. בשביל לגוון טיפה.. יש כל מיני דרכים לגוון ככה ואני בחרתי בדרך שרוב החלקים לא קשורים זה לזה.. בקשר לשמש... היא נראית מצוויין לדעתי!! ולמה הסתרתי תציצי שלה עם השיער?! חח אור מספיק להיות חרמן :p וכמו שאמרתי כבר זה אחד הציורים הממש לא מושקעים שלי! תודה לכולם :)

חנניה331

New member
אתה צודק חלקית רקשה ...

ציורים פסכודלים לא חייב לאיות לאם אור וצל. אתה יכול לשלב כל דבר בציור. ללא איגיון וחוץ מזה קצת פרגון לא מזיק.

orberman

New member
...

אממ אתה צודק...ואין לי משהו נגד נטע פשוט אני עושה לה בצפר..סתם חח נתתי תגובה טובה כדי שהיא תדע איך לשפר את הציור או לעשות אחר וללמוד או לא יודע מה

NeTa141

New member
אני לא כל כך מגדירה את זה כציור

פסיכודלי.. למרות הפטריות חח

חנניה331

New member
יסביר לך בפשוט .

מספיק שהפטרייה יותר גודלה מהבחורה זה ניקרה פסכודלי מקווא שאבנת

NeTa141

New member
חנניה... תראה

זה הרבה מעבר... הצבע ועוד המון דברים... תחליף תפטרייה באיזה פרח גדול כזה למשל.. אתה בחיים לא תגיד שזה פסיכודלי אם זה יהיה ככה נכון? זה לא מספיק שיש שם כמה פטריות... חסרים לו עוד המון דברים בשביל להיות פסיכודלי

israeli saiko

New member
...

ציור חמוד ביותר. הפטריות מציורות בצורה מאוד מעניינת. אבל לא יזיק להוסיף עוד פסיכאדליה בתוך הציור.

למעלה