ציור שוג'ו אי קטן... נחשו מי היא מי. מילי וקסניה, אל תגלו!
G Goggle Girl New member 18/9/04 #3 זה לא חוכמה אם כתבת בתמונה XD והיקארי ניראית לי כמו ליין יותר מתמיד ;-; ציור ממש יפה :>
W WoLfN New member 18/9/04 #4 *.* אהבתי את הזנב של רנמון והאוזן של טיילמון [^0^ מתלהב שכמוני ] בצדדים! חמוט ביותר.
M moon flower New member 18/9/04 #5 ../images/Emo29.gif E: באמת יפה.. הפנים יצאו ממש דומות *קנאה, קנאה* ^^;
D Digi Lista New member 18/9/04 #6 יפה לאללה../images/Emo39.gif באמת לא חוכמה כי כתבת בעצמך...האמת שגם אם לא היית כותבת ברור למי התכוונת בגלל הדימיון למקור
יפה לאללה../images/Emo39.gif באמת לא חוכמה כי כתבת בעצמך...האמת שגם אם לא היית כותבת ברור למי התכוונת בגלל הדימיון למקור
ר רייסטלין מאגר New member 18/9/04 #8 עוד לא כתבתי?! זה ממש דומה. אתמול ניסיתי לצייר את דיוויס, יותר נכון להעתיק מהגלריות וגם יצא עקום, אז אני שמח שלפחות לאחת מאיתנו יש כישרון. ויש לך. ועכשיו הבנתי מה זה ניטים.
עוד לא כתבתי?! זה ממש דומה. אתמול ניסיתי לצייר את דיוויס, יותר נכון להעתיק מהגלריות וגם יצא עקום, אז אני שמח שלפחות לאחת מאיתנו יש כישרון. ויש לך. ועכשיו הבנתי מה זה ניטים.