ציור ראשון שלי...

ranmor

New member
ציור ראשון שלי...

או רישום או איך שלא קוראים לציור עם עפרון... בעבר הייתי מצייר קריקטורות טיפשיות אז אני די חדש לעניין של ציור ריאליסטי יותר. זה הנסיון הראשון שלי, לפי תמונה ב"רייטינג". נראה לי שמי שרואה את התוכנית יכול לזהות מי זה... לא ציירתי עם "שיטת הרשת" כי לא הבנתי איך בדיוק עושים את זה, אז פשוט הסתכלתי וציירתי לפי מה שנראה לי... חיזקתי את הקווים עם האופציה של curves בפוטושופ כי הם יצאו קצת חלשים בסריקה. את הציור הזה אני לא הולך לשנות כי אני מפחד שאני רק יהרוס, למרות שאני יודע שיש בו הרבה בעיות. אני מסתבך מאד עם הצללה ואני לא מצליח להבין איך עושים צל נכון. אני אשמח לקבל עצות מכל הציירים פה ואולי למישהו יש לינקים לאתרים שיעזרו לי...? אגב, לא למדתי ציור אף פעם (לצערי) ובקרוב אני מתגייס אז גם לא תהיה לי הזדמנות. אני מנסה ללמוד כמה שיותר עד הגיוס...

0sveta0

New member
כל הכבוד!!!!!

בשביל ציור ראשון זה מעולה...כנראה אגרת בעצמך הרבה אמנות לאורך השנים וזה התפרץ החוצה. הלוואי שהציור הראשון שלי היה נראה ככה...מכאן אתה יכול רק להתקדם הלאה.. ורק להשתפר. יש לך יד מעולה, עזוב אותך משיטות רשת, תזרום מהלב.

PoeticA

New member
באמת יפה!

ואפילו זיהיתי מי זה (אני,אגב, נדיר שמצליחה לצייר אדם קיים ולא לעוות אותו לגמרי...
) בקשר לשיטות הרשת האלה...... מה זה לעזאזל?

The Cat Woman

New member
מדהים!

איך שאתם יודים לצייר ואני לא יודעת!!! אני מציירת אבל זה יוצא לי מתעקם לחלוטין- פשוט גועל! אני לא יודעת לצייר דברים ריאליסטיים- רק מצויירים (כמו טאז, הפנתר הורוד, גארפילד ועוד).

SC

New member
בשלב זה אני לא ממליץ לך לגעת בציור

אלא להניח לו ולעשות עוד אחד. משחקים מיותרים מקלקלים והעבודה שהעלת לכאן טובה מאוד בשביל פעם ראשונה. יש במאגר הקישורים של הפורום כל מיני אתרים בנושא, כשאי להכנס. אתה יכול כדי ללמוד טוב יותר להעתיק רישומים ריאליסטיים כדי לראות איך עושים את הצל, בין היתר.

../images/Emo127.gifכל הכבוד-ציור מוצלח וריאלי ביותר

יצא לך ואם זו רק ההתחלה- אז מחכה לך דרך זוהרת

lolly1

New member
וואווו!!!

מי שעשה את זה.. תבורכו!! אני מתה עליו!! ומי שלא מכיר (וחבל..) השם שלו הוא גייל הארולד והוא שמחק את בריאן בהכי גאים שיש..!!
גם לי היה ניסיון לצייר אותו.. אבל לא כל כך הלך...

ranmor

New member
תודה לכולם על התגובות!

אתם נורא מעודדים! אני בינתיים ממשיך לצייר אבל נראה לי שזה היה קצת beginners luck...

lolly1

New member
אם אתה רוצה......

יש לי ה-מ-ו-ן תמונות שלו ובא לך לצייר עוד אחת?? כי בתמונה הזו שהייתה ברייטינג הוא לא כל כך דומה לעצמו..

ranmor

New member
אני עכשיו מנסה לצייר כל מיני סוגי

אנשים, אבל בגלל שחברה שלי נורא אוהבת אותו אני אשמח לצייר אותו שוב...
הבעיה שיותר נוח לי לצייר מתמונה בעיתון מאשר מתמונה במחשב...

lolly1

New member
אבל גם אני מאוד אוהבת אותו.. ../images/Emo6.gif

איך זו?? אתה תמיד יכול להדפיס.. גם לי יש מודפסות..

למעלה