ציור פנים

מרת קו

New member
ציור פנים

הי בנות/בנים
הרבה מאוד זמן לא הייתי כאן.. אבלתמיד מסתכלת על העבודות המדהימות(!!!!!!!!!!) שלכם
יש לי שאלה לגבי ציור פנים- או יותר נכון ציור עיניים. איך אתן מציירות אותן? איך יוצרות את ההבעיה? והאם אתן מחכות זמן מסויים בין צביעת שכבה אחת לשנייה (צבע עין-אישון-נקודה לבנה)
אני שואלת כי תמיד הצבעים נבלעים לי אחד בשני והמרקם של העין לא יוצא חלק....
בנוסף- אשמח לקבל בפרטי המלצה על סדנא לפיסול פנים במרכז..
תודה

לגבי פיסול וציור פנים לנה מקרנבל העוגות

בנושא הציור יש לצבוע כל שלב עם צבע עם מעט אלכוהול למאכל ואז זה מתייבש

איך את מדללת את הצבעים? ככל

שאחוזי האלכוהול גבוהים יותר כך הייבוש בין שכבה לשכבה מהיר יותר.

מרת קו

New member
מערבבת עם אלכוהול, נק' לבנה

גם כן עם אלכוהול אבל תמיד היא נבלעת לי...ואני שמה בשכבות התחתונות כמות מכובדת של אלכוהול... נראה לי שאני צריכה איזה ריענון... יש למישהי הדרכה בשלבים לציור עיניים?

קודם כל יש ב - youtube הדרכות

דבר שני ע"מ לצייר להלן כמה שלבים:
1. סדרי את שלבי ציור העניים ע"ג פלטת צבעים.
2. את האלכוהול טפטפי בנפרד בפלטה.
3. ע"מ לצייר צריך מכחול דק מאוד ז"א 5 אפסים ומעלה, יש עד 10 אפסים, המכחול דק כסיכה.
4. תטבלי את המכחול קודם כל באלכוהול ולאחר מכן בצבע, ובכל החלפת צבע יש לשטוף אותו במים.
5. קחי נייר טישו רך תעבירי את המכחול עליו ותראי אם הוא מצייר קו אחיד וחלק.
לאחר מכן תוכלי לצייר, זאת הדרך לצייר בעדינות.

מציירים את הלבן בעיניים, לאחר מיכן את צבע העיין, כחול, תכלת, ירוק תכלת, חום שחור וכו' בנוסף את מעביר צבע קצת יותר כהה ע"מ לתחום את העיין, ז"א אם צבעתי את העיין בתכלת יש לעבור מסביב עם צבע כחול זה ייתן טקסטורה של עיין, כמובן צבעים אילו את מערבבת אם יש צורך ורואה על נייר טישו ומעבירה קו ורואה איך יוצא הצבע, בזמן שאת מציירת צבע של העיין את משאירה נקודה לבנה, מסביב לנקודה הלבנה את עוברת עם השחור ע"מ לעשות את האישון.

תנסי כמה פעמים בצד על בצק עד שאת שולטת טוב ביד.
וזאת הייתה תמצית לימוד לצייר עיניים ,מקווה שתצליחי.

אם לא יצא טוב, לפעמים טועים

מנקים עם מגבון לחות בצורה מאוד עדינה ומנסים שוב זה נמחק טוב.

מרת קו

New member
המון תודה! אנסה ואעדכן! מעבר לזה- אני עדיין

מעוניינת באיזה סדנא לריענון. מעדיפה עם פיסול פנים.
ואם יש למישהו קישור להדרכה לפיסול פנים אני ממש אשמח..
וואו! המון דרישות....
תודה רבה

המלצתי על לנה מקרנבל העוגות סדנא של אחד על

אחד זה עולה מעט יקר אך שווה את הסכום, בנוסף לכך יש הדרכות ביו טיוב אנסה להעלות אחת יותר מאוחר.
אגב היא גם מלמדת ציור עיניים.

מרת קו

New member
האמת שראיתי המון המלצות עליה (כולל את שלך

ואת הדמות המדהימה שעשית). ניכנסתי לאתר שלה וכמעט התעלפתי, פשוט מדהימה ברמות שלא ניתן לתאר... מאוד מתחשק לי ללכת אליה, אבל העוגות הם רק תחביב שלי, אז אני מתלבטת. באיזה עיר היא נמצאת (אולי זה יטה את הכף...)
המון תודה

נכון, ציינתי זאת למעלה, נכון זה יקר

אבל חד פעמי זה ממש שווה, הטכניקה שלה טובה, ניתן גם ללמוד מצפיה ב -מ you tube, גם כל אחד והיכולות שלו, וההתנסות שלו.

מרת קו

New member
אכן לא זול, אך כמו שנאמר פה, ייחודית... אתן

יודעות אם יש מס' שעות מינימאלי ללימוד? או אולי יש עוד מישהי שמעבירה סדנאות במרכז במחירים קצת יותר ידידותיים?

למעלה