~ציור על עץ~ שתי קופסאות תכשיטים, עבודת יד של אמא שלי
נ נועלין New member 6/10/04 #13 פשוט מ-ק-ס-י-ם!!! שלוש העבודות יפות בעיני, אבל כחובבת חתולים מושבעת אני חייבת לציין ששלך פשוט כובשים!!!!!!!!!!!
פשוט מ-ק-ס-י-ם!!! שלוש העבודות יפות בעיני, אבל כחובבת חתולים מושבעת אני חייבת לציין ששלך פשוט כובשים!!!!!!!!!!!
S ShirShir New member 6/10/04 #14 ../images/Emo39.gifתודה../images/Emo70.gifאגב, כל העבודות הן פרי ידיה של אמא שלי הקופסאות נעשו לפי הזמנה והציור של החתולים תלוי אצלי בחדר!! אני משוגעת על חתולים!!
../images/Emo39.gifתודה../images/Emo70.gifאגב, כל העבודות הן פרי ידיה של אמא שלי הקופסאות נעשו לפי הזמנה והציור של החתולים תלוי אצלי בחדר!! אני משוגעת על חתולים!!
S ShirShir New member 6/10/04 #17 נצל"ש - יש לכן במקרה../images/Emo26.gif סקיצות ודוגמאות של ציורים בסגנון הזה (ילדותי-נאיבי)?
ר רונית גולן New member 6/10/04 #25 הכל../images/Emo23.gifמקסיייייייייים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ר רחל248 New member 6/10/04 #31 הציורים מדויקים ויפים גם אני צירתי פעם את החתולים החמודים האלו(דרך אגב הם מספר ציור על עץ) בשדה , שזה היה מתקן לעפרונות. אהבתי את העבודות הנקיות.
הציורים מדויקים ויפים גם אני צירתי פעם את החתולים החמודים האלו(דרך אגב הם מספר ציור על עץ) בשדה , שזה היה מתקן לעפרונות. אהבתי את העבודות הנקיות.
פ פומיקיז New member 7/10/04 #35 הציור על עץ פשוט מקסים, מקסים, מקסי ם, מקסים ומקסים.... אהבתי מאוד!!!!!!!!!!!
ע עירית עירית New member 7/10/04 #40 אמא מאוד מוכשרת יש לך../images/Emo140.gif נראה נפלא! אני מעלה אחר כבוד את העבודות לגלרית ציור על עץ!!!
אמא מאוד מוכשרת יש לך../images/Emo140.gif נראה נפלא! אני מעלה אחר כבוד את העבודות לגלרית ציור על עץ!!!
ס סמדר ר New member 7/10/04 #44 איזה מתיקות של עבודות !!! עשית לי חשק לחזור קצת לציור על עץ , כבר הולכת לראות מה מצב הצבעים וכל חומרי העזר ...... צ'או
איזה מתיקות של עבודות !!! עשית לי חשק לחזור קצת לציור על עץ , כבר הולכת לראות מה מצב הצבעים וכל חומרי העזר ...... צ'או