ציור על עוגה

זיוחן

New member
ציור על עוגה

להולדת אחיינית הכנתי- עוגת שוקולד לציפוי rfm--יש בצק סוכר מוכן --ישנם צבעי גל של ווילטון במספר גוונים. ויש לי מספר שאלות איך לצייר על העוגה מה אני צריכה... 1.איך לבחור ציור מאיזה אתרים למשל ואיך אתם מוצאות לדוגמא ציור של תנוק??? או פו?? 2.להעתיק את הציור אני יודעת מההסברים הנפלאים שלכם אבל איך צובעים את הציור ?? קודם לעבור על הקונטור עם שוקולד מומס ואז למלא את השאר או להיפך 3.ואיך צובעים יש לקחת מכחול ולדלל אותו במים או אלכוהול ואז במריחות לצבוע את הציור???? תודה תודה ושוב תודה

אז ככה...

אני מעתיקה את הציור על העוגה ואז מזליפה שוקולד (מריר או לבן) על הקונטור, מחכה שיתייבש וצובעת ברויאל אייסינג. עדיין לא התנסתי בציור ישיר על עוגות אז לזה אין לי תשובות. בהצלחה מחר

tsoff

New member
ציורים של תינוק

תראי בשירשור של ציורי לפסח יש שם ציורים של תינוק (משה בתיבה)
חוץ מזה במאמרים יש הסברים די מפורטים על השיטה שטל מלמדת תפתחי , תקראי ותצליחי.

or 18

New member
לציור על העוגה בצורה הכי פשוטה

מעתיקים את הציור עדיף עם עפרון לא רעיל (גרפית) אני קניתי טוש שחור דק (צבע מאכל כמובן) ואני עוברת על הציור - הקונטור לאחר מכן מכינים כמה צלחות שבכל צלחת צבע משלה, את הצבעים מוציאים עם קיסם צריך מעט מאוד. לפני החלפת צבעים יש לשטוף טוב את המיכחול. מעט מאוד מים על המכחול (בצק סוכר לא אוהב מים) בגדול זהו אתר עם ציורים לעוגות http://www.sesameworkshop.com/sesamestreet/coloringpages/

למעלה