ציור על נרות

neophile

New member
ציור על נרות

אני רוצה לקשט נרות בסמלים, איזה שיטה מומלצת מבחינתכם? שימוש בטוש רגיל? חריטה? מה לגבי שימוש בצבעים? האם צבע ירוק על פני נר כתום יביא לתוצאות מסויימות? איכפת לכם לשתף?

ToryMaster

New member
אני אוהבת חריטה

אם בא לך להשקיע, אתה יכול למלא את זה בדיו כלשהי, אני לא עושה את זה. בנוגע לנרות - אני משתמשת בנרות לבנים בלבד, פשוט לא מרגישה שהצבע באמת משנה.

neophile

New member
צבע משנה

כשאין מקור תאורה חוץ מהנרות ואת גם שמה בדים מסביב יש לצבעים אפקט רציני אווירה כחולה נותנת הרגשה שונה מאווירה כתומה לא ניכנס לרמה של מה כתום מייצג וכו' וכו' כבר הזכרתי את זה פעם שיש צבעים חמים ויש צבעים קרים ובהחלט יש להם השפעה ובהחלט יש הבדל בין אווירה קרה לחמה.

ToryMaster

New member
צקצק

התכוונתי ספציפית לצבע של הנר עצמו, עבורי זה לא משנה כלום. הצבע היחיד שאי פעם השתמשתי בו מלבד לבן הוא אדום כהה.

PurpleFilth

New member
יש צבעים מיוחדים לנרות...

בדרך כלל רב הצבעים שמשתמשים בהם מבוססים על מים, שלא ממש נתפסים על שעווה. בכל חנות הכי פשוטה של מלאכת יד ישמחו לעזור לך למצוא צבעים שמתאימים לנרות. לי אישית יצא גם למצוע חומר שהופך כל צבע אקרילי רגיל לצבע-נרות. שימושי מאוד. צבע ירוק על פני נר כתום יביא לתוצאות מסויימות מאוד: זה מכוער. אבל ממש. נראה לי הרבה יותר רלוונטי מה אתה רוצה לצייר מאשר באיזה צבע. ואם אנחנו כבר בקטע: מה אתה רוצה לצייר?

neophile

New member
זהב וכסף

סמלים למינהם, של האלמנטלים בתור התחלה אני בייחוד נמשך לצבעי כסף וזהב , זהב ממש הולך טוב על נר ירוק לחרוט לאורך הנר פיתוחים כמו קשרים קלטיים נר טיקסי מיוחד

ToryMaster

New member
האמת שזה תמיד צובט לי בלב

לא קשה לך אחר כך להשתמש בו?

למעלה