ציור מופשט

האמת ש...

תסלחו לי על הבורות אבל רק השנה נחשפתי לסגנון הקוביסטי וזה בעיקר מה שמעניין אותי כרגע

mishmish17

New member
אני!

רוב הציורים שלי מופשטים ואת/ה מוזמן/ת לראות אותם באתר שלי ב``במה חדשה``

untitled

New member
אני מתחיל לצייר מופשט עכשיו

פשוט כי זה הדבר שהכי עיניין ומעניין אותי בציור (לפחות עכשיו, לפני שנה אהבתי נוף) אני מתחיל להתפתח בכיוון הזה. עשיתי כמה ציורים של קוביזם (סגנון שאני מאד אוהב) אבל אני כרגע יותר נמשך למופשט ובשבוע הקרוב אני צריך לסיים את הציור המופשט הראשון שלי (אני כבר עובד עליו כמה שבועות) אה, כן, מלבדו עשיתי עוד שלושה ציורים מופשטים אבל הם לא על אותו כיוון מחשבה. בכל אופן לדעתי מופשט זה הרבה יותר נחמד לצייר מציור ריאליסטי. זה לא שזה לא יפה, כי אתה יכול להגיע לרמות גבוהות מאד בציור של ריאליזם וזה דורש כישרון רב, פשוט אני אישית חושב שבשביל ריאליזם המציאו את המצלמה, וציור מופשט שום דר לא יכול לצלם.

untitled

New member
16.5

פעם ציירתי כשהייתי בכיתה ב` אני חושב ואז המורה לציור עברה דירה והפסקתי וסתם ככה לפני שנה וחצי בערך מצאתי את עצמי משתרע על הספה בחוסר מעש והחלטתי שאני חוזר לצייר אז חזרתי, ומצאתי מורה מצויינת שקידמה אותי, עובדה פעם פחדתי ממכחולים ולא רציתי להתקרב עליהם והיום אני מצייר בשמן (אז מי היה מאמין שציירתי כל הזמן בצבעי םפנדה, נו טוב הייתי בכיתה ב`) וזהו בערך מתי ציירת את עצבים, ואיך ובאיזה כיוון את מפתחת את הציור שלך (ציור ככלל וכאומנות לא כציור מסויים)

mishmish17

New member
כיתה ב`... היו ימים..

את ``עצבים`` ציירתי לפני שלוש שנים. אני מציירת כבר שש שנים סטודיו לאמנות (זה חוג) ואני עושה שם מה שבא לי ועובדת עם כל מיני צבעים חומרים, לא רק מציירת..המורה רק מדריכה כשאנחנו זקוקים לעצה בקשר לדברים כלשהם, או כשאנחנו תקועים בעבודה ולא יודעים יותר מה לעשות. היא עוזרת לנו ומכוונת. אני מאוד השתניתי מאז שבאתי לסטודיו... הייתי נורא סטרילית וכל פעם שהתלכלכו לי מאוד הידיים רצתי לשטוף אותם. ``עצבים`` השאיר לי כחול על הידיים לשבוע, כי זה היה צבעים מיוחדים (Oil Sticks)...אבל לא היה לי אכפת.. :) הסגנון שלי תמיד נטה יותר לכיוון המופשט, אבל הוא עדיין ממשיך להתגבש.. אני מקווה שעניתי לך בערך על השאלה, ואם לא, אז תכתוב ספציפית יותר :)

untitled

New member
כנ``ל גם המורה שלי

זה חוג, אבל לא כזה שאומרים היום מציירים את זה וזהו זה התפתחות אישית. (למרות שיש כיוון כללי של התפתחות, מעיפרון לגואש ואז לשמן) אני לדוגמא שפחדתי ממכחול הגעתי אליו אחרי הרבה זמן יחסית לאנשים אחרים שם ציירתי הרבה בעיפרון (אבל עשיתי קוביזם כבר בציור עיפרון השלישי וברביעי שלי, קוביזם של פיקסו אמנם...) אבל המורה תומכת ועוזרת והיא מכוונת אותך לכיוונים נכונים. יש ציורים שלה שאני רוצה לעלות לפה, ציורים מופשטים ממש יפים.

*superstar*

New member
אהההההה!

וואלה! עכשיו אני נזכרת! ואת גם בטוח יודעת מה התגובה שלי... הרבה אנשים אומרים לי שאני צפויה... כנראה שזה נכון! א-ה-ב-ת-י!!!!!!!!! עדי:)

Hell is beige

New member
באיזה אינטרפרטציה?

מצטער, סופסוף הבנתי סופית איך א-מ-ו-ר-י-ם לבטא את המילה הזאת, אז אני מתלהב ממנה... לצייר - לא אני לראות - תלוי באיכות יותר מבסגנון, תמיד

למעלה