ציור חדש.. אני די מרוצה. החתולים...הם..אני לא יודעת למה. רציתי לעשות רקע...וזה מה שיצא..
G greeneye New member 15/4/06 #1 ציור חדש.. אני די מרוצה. החתולים...הם..אני לא יודעת למה. רציתי לעשות רקע...וזה מה שיצא..
L lordnoodle New member 15/4/06 #2 היא נראת כאילו... נתנו לה בוקס ממש חזק בבטן! אבל זה ממש יפה - אהבתי את הצביעה המיוחדת!
ד דן מנגליש New member 16/4/06 #3 זאת קרקטורה../images/Emo35.gif אם כן אז זה יפה מאוד. אם לא אז זה גם יפה מאוד אבל הלסת והפה נפוחים מדי...
זאת קרקטורה../images/Emo35.gif אם כן אז זה יפה מאוד. אם לא אז זה גם יפה מאוד אבל הלסת והפה נפוחים מדי...
G greeneye New member 17/4/06 #4 תודה שניכם! קריקטורה? אממ.. אני לא בטוחה שאני מגדירה את זה ככה. זה לא אמור להיות דומה למישהו או משהו כזה. זו..סתם דמות לא ראליסטית במיוחד..
תודה שניכם! קריקטורה? אממ.. אני לא בטוחה שאני מגדירה את זה ככה. זה לא אמור להיות דומה למישהו או משהו כזה. זו..סתם דמות לא ראליסטית במיוחד..
D demontux New member 17/4/06 #5 מאוד חמוד וגם.. הצצתי ב DEVART שלך =] ומכיוון שJOHN LOCKE מופיע שמה קבלי ח"ח ^___^ אין כמו LOST...איי איי איי :]
מאוד חמוד וגם.. הצצתי ב DEVART שלך =] ומכיוון שJOHN LOCKE מופיע שמה קבלי ח"ח ^___^ אין כמו LOST...איי איי איי :]