ציור חדש אני הולך לצבוע אותו בשישי
ר רזומיחין New member 7/11/01 #3 הציור הכי טוב שלך עד היום (מבין אלו שפרסמת בתפוז, כמובן). עדיין יש קצת את בעיית "השיער השטוח" אבל חוץ מזה נהדר וגם השתפרת מאוד בעניין ההצללה.
הציור הכי טוב שלך עד היום (מבין אלו שפרסמת בתפוז, כמובן). עדיין יש קצת את בעיית "השיער השטוח" אבל חוץ מזה נהדר וגם השתפרת מאוד בעניין ההצללה.
פ פיגמליונית New member 8/11/01 #4 איזה זעם! מזה מתחת לעין.. לא הטיפה שהתרסקה אלה מן שובל שביט שכזה....?
S SC New member 8/11/01 #5 ציור יפה מאוד חבל שאת מצייר על דפים לא חלקים !!! אם כי אין חוק האוסר את זה
א אפרת@הבית New member 8/11/01 #6 באמת איזה יופי!!! יופי של תנועה ורגש ממש בולט מהציור! חבל שאתה מצייר על דפי מחברת, או שאולי שווה להחזיק מחברת חלקה בתיק? ממש יופי!
באמת איזה יופי!!! יופי של תנועה ורגש ממש בולט מהציור! חבל שאתה מצייר על דפי מחברת, או שאולי שווה להחזיק מחברת חלקה בתיק? ממש יופי!
D Dreamsphere New member 9/11/01 #7 כן זה מבאס מחר מבחן בכימיה!!!!!!! אההה איזה לחץ אטומי אבל כן מה לעשות כבר לא חופש וכשהמורה מדברת אני עובר לסוף המחברת ומצייר (גם הציונים בהתאם ^_-)
כן זה מבאס מחר מבחן בכימיה!!!!!!! אההה איזה לחץ אטומי אבל כן מה לעשות כבר לא חופש וכשהמורה מדברת אני עובר לסוף המחברת ומצייר (גם הציונים בהתאם ^_-)
D Dreamsphere New member 9/11/01 #8 אגב תודה לא ידעתי שהציור כל כך טוב הוא נראה דיי מוזר לטעמי, אני מרגיש שלא הצלחתי להעביר את את הזעם ורגש בכי באותה שניה ואת הזרימה כאילו הוא רץ אני מרגיש שהזעם שלו קורן יותר מידי טוב אני עדיין לא מקצועי אבל תודה
אגב תודה לא ידעתי שהציור כל כך טוב הוא נראה דיי מוזר לטעמי, אני מרגיש שלא הצלחתי להעביר את את הזעם ורגש בכי באותה שניה ואת הזרימה כאילו הוא רץ אני מרגיש שהזעם שלו קורן יותר מידי טוב אני עדיין לא מקצועי אבל תודה